Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pri pohľade na FOTO českej hviezdy sa mamičky zhrozia: V jednej ruke novorodenec a v druhej... Preboha!

Alena Šeredová má v zaobcházaní s bábätkami zjavne prax. Zobraziť galériu (8)
Alena Šeredová má v zaobcházaní s bábätkami zjavne prax. (Zdroj: Instagram A.S.)

TURÍN - Česká modelka Alena Šeredová (42) a jej partner Alessandro Nassi (46) sa v týchto dňoch vybrali na jednu z prvých prechádzok s ich len mesačnou dcérkou Vivienne. No situácia, pri ktorej ju zachytili fotografi, minimálne pôsobila desivo. V jednej ruke totiž držala novorodeniatko a v druhej...

Česká modelka Alena Šeredová je známa nielen u našich západných susedov, ale aj v Taliansku - tri roky bola totiž vydatá za slávneho futbalistu Gianluigiho Buffona, s ktorým má dve deti. Po rozvode so športovcom tmavovláska našla šťastie po boku Alessandra Nassiho - dediča automobilky Fiat. 

Galéria: Alena Šeredová

A dvojica sa už teší aj zo spoločnej dcérky Vivienne. Tá sa vypýtala na svet len pred mesiacom. O to viac zrejme mnohé mamičky rozrušila fotka, ktorú zachytili fotografi v uliciach talianskeho Turína. Modelka a jej polovička sa totiž vybrali s malou dcérkou na prechádzku.


Obrovská radsoť českej hviezdy: FOTO Stala sa mamou po štyridsiatke ale... predčasný pôrod?


No a práve pri tom vznikla situácia, ktorá minimálne pôsobila desivo. Mesačné bábätko totiž Alena niesla len v jednej ruke. Síce novorodeniatko držala správne a hlavičku mu bezpečne pridržiavala, ale... Druhou rukou pomáhala svojmu partnerovi rozložiť kočík. 

Pôsobilo to tak, že stačil jediný neuvážený pohyb a bábätko by jej z náručia mohlo vypadnúť. No veríme, že mamička presne vedela čo robí a celú situáciu mala pod kontrolou. Veď napokon vychovala už dve deti, takže v podobnom zaobchádzaní s novorodeniatkom má už prax. 

Alena Šeredová držala mesačné bábätko v jednej ruke a druhou ešte pomáhala partnerovi s kočíkom.
Zobraziť galériu (8)
Alena Šeredová držala mesačné bábätko v jednej ruke a druhou ešte pomáhala partnerovi s kočíkom.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Alena Šeredová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu