Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská zmena tehotnej Bagárovej: Radikálna zmena imidžu... Dlhé vlasy sú fuč!

Monika Bagárová Zobraziť galériu (4)
Monika Bagárová (Zdroj: Ján Zemiar,)

PRAHA - Tá žena je ako chameleón! Čo si budeme hovoriť, aj keby sa Monika Bagárová (25) neživila ako speváčka, nemala by ani najmenší problém preraziť vo svete modelingu. Aktuálna porotkyňa najnovšej série SuperStar totiž disponuje dokonalými črtami tváre a už mnohokrát zdobila titulky rôznych magazínov. Jednou z jej charakteristických čŕt je aj dlhá hustá hriva, no tá je aktuálne fuč. Fúha, to je zmena!

Monike pristane skutočne čokoľvek a dobre by zrejme vyzerala aj vo vreci na zemiaky, no napriek tomu náhlou zmenou svojho účesu poriadne šokovala. Už od obdobia, kedy sa v Superstar v roku 2009 objavila ako súťažiaca, sa pýšila dlhými vlasmi a odkedy je známa, na krátky zostrih si netrúfla. Teda až doteraz. Najnovšie sa totiž na obrazovkách objavila s podstatne kratšou hrivou. 

Galéria: Monika Bagárová

Monika Bagárová nahodila nový účes.
Zobraziť galériu (4)
Monika Bagárová nahodila nový účes.  (Zdroj: Inatagram )

Ešte skôr, ako sa "krátkovlasá" Monika predstavila v aktuálnej epizóde Superstar, zmenu imidžu porotkyne na Instagrame zazdieľala televízia Markíza. Ako sa dalo očakávať, pod fotografiou Bagárovej s dĺžkou vlasov nad ramená sa začali kopiť mnohé reakcie. A drvivá väčšina z nich bola pozitívna.

Fanúšikovia sa zhodli, že nastávajúcej mamičke nový účes mimoriadne pristane. „Ona si môže naozaj všetko dovoliť, závidím jej,” napísala jedna z diváčok, ďalšie rovnako nešetrili komplimentmi a Monike odkázali, že je nádherná s akýmkoľvek účesom. Mimochodom, ten bol zrejme len prácou šikovného kaderníka, keďže v ďalších príspevkoch na svojom profile už mala Monika opäť dlhé vlasy. 

Viac o téme: SuperstarMonika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu