Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Porotkyňa Superstar Monika Bagárová čochvíľa rodí: Priznala strach o budúcnosť aj depresiu!

Monika Bagárová Zobraziť galériu (5)
Monika Bagárová (Zdroj: Instagram)

PRAHA – Kedysi súťažiaca, dnes porotkyňa obľúbenej speváckej šou Superstar Monika Bagárová (25) sa už čoskoro stane mamou a na svet privedie dcérku. S partnerom Makhmudom Muradovom (30) sa už na dievčatko veľmi tešia, no krátko pred pôrodom sympatická Češka priznáva, že ju trápi depresia a strach o budúcnosť kvôli situácii, aká je momentálne vo svete.

Celá situácia s koronavírusom, ktorá trápi všetkých, sa odzrkadľuje aj na pocitoch budúcej mamičky Moniky Bagárovej, ktorá je aktuálne v tridsiatom týždni tehotenstva. Tá webu extra.cz totiž priznala, že má obavy a dokonca ju chytá aj "depka". S farbou vyšla von po tom, čo sa jej pýtali, či by sa nechcela zapojiť do výzvy s fotografiou z detstva.

Galéria: Monika Bagárová

„Vôbec na to nemám náladu. Mám depku z toho, čo sa deje. Chvíľu som v pohode a happy a druhý deň už sa bojím, čo bude. Inak od doby, kedy vláda vyhlásila karanténu, som doma a len za dva alebo tri dni zájdem do obchodu. Je to smutné, dúfam, že už to skončí, inak sa z toho zbláznim. Každý deň sa bojím, čo ešte nastane,“ povedala speváčka, ktorá pod srdcom nosí dcérku.

Celá pandémia komplikuje tehotným ženám pôrody. Nemôžu mať totiž pri sebe ako oporu nikoho. Hoci pri Monika nemal byť Makhmud, ale jej mama, napokon bude na pôrodnej sále sama. „Makhmud pri ňom ani nechcel byť, on sa bojí,“ tvrdí Monika, ktorá rovnako priznáva, že z karantény začína byť už pomaly zúfalá. „Tiež mi už hrabe, ale keby vyhlásili úplnú karanténu, aby ľudia nechodili toľko von, ako chodia, za pár týždňov je koniec. Takto sa to predlžuje,“ myslí si krásna brunetka.

Monika Bagárová sa obáva, čo bude ďalej.
Zobraziť galériu (5)
Monika Bagárová sa obáva, čo bude ďalej.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Viac o téme: Monika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu