Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zasnený výraz a holé prsia: Toto je najodvážnejšie FOTO tehotnej Bagárovej!

Monika Bagárová Zobraziť galériu (5)
Monika Bagárová (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Monika Bagárová (25) patrí k najúspešnejším finalistom česko-slovenskej Superstar, zrejme aj to je dôvodom, prečo aktuálne na chvíľku odložila mikrofón a do šou sa vrátila ako jedna z členov poroty. K spevu sa však beztak tak skoro nevráti, keďže sa momentálne musí pripravovať aj na nastávajúce materské povinnosti...

Monika je aktuálne v siedmom mesiaci tehotenstva a o niekoľko týždňov sa s Makhmudom Muradovom stanú rodičmi vytúženého dievčatka. Speváčka má mať termín niekedy koncom mája, kvôli zúriacemu koronavírusu sa rozhodla zostať doma a nič neriskovať. Nakrúcania Superstar sú aktuálne prerušené a zatiaľ to vyzerá tak, že do Bagárovej pôrodu sa na tejto situácii nič výrazne nezmení, hoci brunetka dúfa, že kríza sa dovtedy aspoň trochu upokojí. 

Galéria: Monika Bagárová
Medzitým však svoje tehotenské bruško hrdo ukazuje aspoň na Instagrame, kde sa pravidelne prihovára svojim fanúšikom. Záber jednej z najkrajších tehuliek aktuálne na svoj profil vytiahol aj návrhár a fotograf Lukáš Kimlička, ktorý si tak zaspomínal na dávnejšiu spoluprácu so speváčkou, ktorú absolvovali v New Yorku. 

„Jeden z mojich obľúbených záberov,” napísal Lukáš k nádhernej snímke Moniky. Ide pritom zrejme o jedno z jej najodvážnejších fotení. Porotkyňa Superstar tam pózuje ešte s plochým bruškom, keďže v tom čase ešte o tehotenstve zrejme ani nesnívala a jediné, čo zakrýva jej nahé prsia, je voľné sako. Aj keď je postavička ako lusk dnes už len spomienkou, speváčka bola odjakživa vo forme, a tak sa k svojim pôvodným krivkám zrejme dostane už krátko po pôrode. A keby aj nie, nič sa nedeje. Materské povinnosti a starostlivosť o dieťatko sú predsa prvoradé. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One of my favourite pic @bagarovamonika #analog #analogphotography #NewYork

Príspevok, ktorý zdieľa Lukas Kimlicka (@lukaskimlicka),

Viac o téme: SuperstarMonika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu