Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Gizka Oňová šokuje: Karanténa si vyberá svoju daň... Depresia a ponorka z manžela!

Gizka Oňová Zobraziť galériu (5)
Gizka Oňová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Najznámejšiu slovenskú svokru Gizku Oňovú (71) pozná snáď každý na Slovensku. Vždy veselo naladená, usmievavá, energická a čiperná dôchodkyňa má však teraz hlavu v smútku. Žena, ktorá bežne neobsedí a potrebuje kontakt s ľuďmi, prežíva karanténu veľmi ťažko. Priznala, že ju chytá depka a pociťuje aj ponorku z manžela!

Slovenská speváčka a najmä najznámejšia televízna svokra Gizka Oňová je povestná svojou dobrou náladou, pozitívnym prístupom k životu a kopou energie. Teraz jej však veľmi do spevu nie je a úsmev na tvári tak trochu primŕza. V markizáckom Teleráne priznala, že ju z celej karantény kvôli koronavírusu chytá depka a máva pochmúrne myšlienky.

Gizku Oňovú z karantény chytá depka.
Zobraziť galériu (5)
Gizku Oňovú z karantény chytá depka.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Mávam depky, ale len z toho, že ja som spoločenský človek. Proste musím ísť medzi ľudí, na pešiu zónu, musím sa zhovárať, pochváliť, vyobjímať. Toto mi chýba,“ vyjadrila sa v relácii. Doma je zavretá so svojím manželom Jurajom a ako sama priznala, začína pociťovať tak trochu ponorku z toho, že sú dvadsaťštyri hodín denne spolu. „Poviem pravdu, že zostať takto doma s partnerom dvadsaťštyri hodín denne a už niekoľko dní a niekoľko týždňov je strašne veľká výzva. A toto treba nejako zvládnuť. Ale všetko ide, keď si to človek zrežíruje,“ povedala Gizka.

Zároveň vysvetlila, ako s manželom fungujú, aby sa nezbláznili. V byte sa vraj takmer nestretávajú, pretože každý má čo robiť. Vidia sa zväčša len pri jedle. Chvíle, keď je zavretá doma, si kráti upratovaním, varením, pečením či pozeraním filmov. Ale nezanedbáva ani svoju kondičku. Každé ráno sa ponaťahuje a zabicykluje si na stacionári. Po cvičení sa však nahodí. „Ale potom sa oblečiem, lebo chcem pri tých raňajkách vyzerať ako-tak upravená,“ vysvetľuje Oňová.

Aj napriek karanténe sa snaží držať vo forme.
Zobraziť galériu (5)
Aj napriek karanténe sa snaží držať vo forme.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Gizka Oňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu