Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďurianová si z rúška urobila módny doplnok: Žiadna hanba, aha, čo vytiahla pred kamerou!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA - Dámy, takto sa robí! V súčasnosti takmer všetci moderátori našich televízií idú príkladom a pred kamerou nosia rúška. Výnimkou nie je ani Marianna Ďurianová (43), ktorá na RTVS moderuje reláciu Góly, body, sekundy. Blondínka však svoju ochrannú pomôcku zladila s outfitom a... Wau, veď to je hotový módny doplnok!

Rúško v dnešnej situácii nie je absolútne žiadna hanba, no a pri Marianne to platí dvojnásobne. Počas včerajšieho vysielania mohli na krásnej blondínke diváci oči nechať. Blondínka totiž namiesto bežného rúška, ktorých je dnes naozaj nedostatok, vytiahla kúsok šitý na mieru a zladila ho s oblečením, čo na obraze vyzeralo absolútne perfektne.

Galéria: Takto jednoducho si vyrobíte rúško!
Marianna Ďurianová svoje rúško doladila k oblečeniu.
Zobraziť galériu (4)
Marianna Ďurianová svoje rúško doladila k oblečeniu.  (Zdroj: RTVS)

K hnedému overalu doladila pred kameru farebný ochranný prostriedok s asymetrickými vzormi, počas niektorých okamihov sa dokonca zdalo, že sa trbliece. Zaradila sa tak do zoznamu ďalších niekoľkých známych tvárí, ktoré popustili uzdu svojej fantázii a svojich fanúšikov inšpirujú k tomu, aby si podobný štýlový kúsok vytvorili aj sami doma.

Moderátorka v športových správach ukázala naozaj štýlové rúško.
Zobraziť galériu (4)
Moderátorka v športových správach ukázala naozaj štýlové rúško.  (Zdroj: RTVS)

Nič iné, ako nosiť rúška, nám síce aktuálne nezostáva, no to ešte neznamená, že si to nemôžeme spríjemniť a urobiť zo svojich ochrancov módny doplnok. Marianin prístup k veci potešil aj mnohých divákov, no a tí sa už teraz tešia na to, čo moderátorka pred kamerou vytiahne nabudúce. 

Viac o téme: RTVSMarianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu