Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

KORONAVÍRUS zasiahol už aj Zuzanu Belohorcovú: Pomoc Slovákom na Miami!

Zuzana Belohorcová má strach. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Belohorcová má strach. (Zdroj: Profimedia)

MIAMI - Prísne opatrenia okolo vírusu COVID-19 nerieši len Slovensko, ale i zvyšok sveta. Bývalá televízna moderátorka Zuzana Belohorcová opísala situáciu, ktorá momentálne vládne na Miami. Kráska tiež poskytla pomoc niekoľkým svojim krajanom.

Zuzana Belohorcová a jej manžel Vlasta Hájek sa v americkom Miami usadili už pred rokmi. Za ten čas si v krajine prešli niekoľkými krízovými situáciami spojenými najmä s opakujúcimi sa hurikánmi. Rodina sexi blondínky má preto nadrilované, ako sa počas nebezpečných období zachovať. V prípade prakticky neviditeľného koronavírusu však v Slovenke narastajú obavy, a to nielen o svojich blízkych.

Galéria: Zuzana Belohorcová s rodinou

„Pozorne sledujeme situáciu na Slovensku a v Čechách, situáciu v celej Európe, na celom svete... Pretože to, čo sa teraz deje, sa týka nás všetkých. Ten pocit beznádeje a strachu z toho, čo bude, čo príde, je strašný,” opísala Zuzana prostredníctvom Instagramu. Hoci opatrenia na Miami zatiaľ zďaleka nie sú také prísne ako u nás, slovenská rodinka predpokladá, že je to len otázkou času, a už teraz si adoptovala niektoré z nich.

Večne usmiata Zuzana Belohorcová má strach o rodinu a blízkych.
Zobraziť galériu (5)
Večne usmiata Zuzana Belohorcová má strach o rodinu a blízkych.  (Zdroj: Instagram V.H.)

Utiahli sa preto o domácej karantény. „Skončili pre nás návštevy podnikov, reštaurácií, barov, žiadne výlety! Len doma s rodinou.” Podľa slov bývalej moderátorky však začína pritvrdzovať už aj Amerika. „Od konca minulého týždňa sú uzavreté školy, včera mesto Miami Beach uzatvorilo promenádu na Ocean Drive, verejnú pláž na South Beach a obmedzilo kapacitu návštevnosti reštaurácií na polovicu,” vymenovala. 

Aj na Miami začínajú zavádzať niektoré bezpečnostné opatrenia.
Zobraziť galériu (5)
Aj na Miami začínajú zavádzať niektoré bezpečnostné opatrenia.  (Zdroj: Instagram Z.B.)

Prísne podmienky však už teraz platia najmä v hoteloch, čo sa vypomstilo i niekoľkým Čechom a Slovákom, ktorí sa práve na Miami nachádzajú. „Zrušili im lety domov a okolité hotely majú strach ubytovávať akýchkoľvek Európanov,” prezradila Belohorcová. Práve im sa Zuzana s manželom rozhodli podať pomocnú ruku a poskytli im útočisko v ich hotelíku, ktorý len nedávno zrekonštruovali.

Zuzana Belohorcová poskytla v ich hoteli útočisko niekoľkým Slovákom a Čechom.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Belohorcová poskytla v ich hoteli útočisko niekoľkým Slovákom a Čechom.  (Zdroj: Instagram Z.B.)

Aktuálne informácie o KORONAVÍRUSE na Slovensku nájdete TU»

Viac o téme: KoronavírusZuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu