Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KORONAVÍRUS obral Kalisovú o dcéru: Strach ju dohnal k radikálnemu riešeniu!

Miriam Kalisová s dcérkou Miou Zobraziť galériu (4)
Miriam Kalisová s dcérkou Miou (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Počet Slovákov, ktorí sú pozitívni na koronavírus, stále stúpa. K dnešnému dňu je najviac potvrdených prípadov v Bratislave a podľa prognóz budú čísla rapídne stúpať. Aj napriek tomu, že sa medzi nami pohybuje mnoho nezodpovedných občanov, ktorí si nedajú povedať, Miriam Kalisová (34) medzi nich rozhodne nepatrí. Rozhodla sa totiž pre radikálne riešenie, čo sa týka pobytu jej dcérky.

Svojej malej Mii chcela dopriať pobyt mimo hlavného mesta a na nejaký čas sa ju rozhodla nechať u svojich rodičov. „Už vyše týždňa som bez môjho dievčatka. Bol piatok 6. marca, keď som ju viezla k mojim rodičom na prázdniny, lebo malo byť pekné počasie a dlho sa nevideli. Cestou na stredné Slovensko v rádiu hovorili o prvom prípade koronavírusu na Slovensku. Dohodli sme sa, že po ňu o týždeň prídem,” vyjadrila sa s tým, že ešte netušila, ako veľmi sa za pár dní situácia zmení. 

Galéria: Takto jednoducho si vyrobíte rúško!
Vzhľadom na vzrastajúci počet infikovaných obyvateľov musela pred dobro svojej dcérky plány zmeniť. „Z lásky k nej a mojim rodičom zostávam v Bratislave a neviem, ako dlho to ešte takto bude. Na jednej strane viem, že tam v lese na samote s mojimi rodičmi je nielen ona, ale aj oni v bezpečí,” vyjadrila sa na Instagrame Kalisová, ktorú v tomto období pochopí každý milujúci rodič. 

Jej maličkej u starých rodičov nič nechýba a o zábavu tam má postarané. „Majú tam 13 novonarodených ovečiek, sliepky na vajíčka, kozičky, pivničku plnú vypestovanej zeleninky, maminka pečie úžasné kváskové chleby. Sú absolútne sebestační a v bezpečí. Ale tu v Bratislave človek fakt nevie, či v sebe ten vírus má, alebo nie, keďže bezpríznakové obdobie môže trvať aj dlhšie ako 2 týždne,” vysvetlila svoje rozhodnutie markizácka moderátorka 

Miriam Kalisová nechala dcérku u svojich rodičov na strednom Slovensku.
Zobraziť galériu (4)
Miriam Kalisová nechala dcérku u svojich rodičov na strednom Slovensku.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

„Buďme zodpovední, prosím. Nechoďme medzi ľudí, nenavštevujme sa, zostaňme doma, varme z toho, čo doma máme a do obchodov choďme v naozaj hraničných situáciách. Moje dievčatko mi veľmi chýba, ale ZOSTÁVAM DOMA,” uviedla na záver Mirka, ktorá tak aspoň svojou troškou prispela k inšpirovaniu tých, ktorí situáciu stále podceňujú. 

Aktuálne informácie o KORONAVÍRUSE na Slovensku nájdete TU»

 

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu