Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z letiska rovno na koncert: Dara na karanténu kvôli koronavírusu kašle... Fanúšikov poriadne vytočila!

Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins (Zdroj: instagram.com/dararolins_vermi)

BRATISLAVA - Na Slovensku každý deň počet nakazených koronavírusom stúpa, už po prvom prípade sa začali zavádzať mimoriadne opatrenia. Medzi nimi aj dvojtýždňová karanténa, ktorú by mal absolvovať každý, kto sa vracia zo zahraničia. Niektorí však majú tieto odporúčania a zodpovednosť voči iným takzvane na háku. Medzi nimi, zdá sa, aj speváčka Dara Rolins (47).

Speváčka sa totiž cez víkend vrátila z New Yorku, kde nakrúcala nový videoklip. Po prílete na Slovensko na svoj Instagram zavesila fotku, že si to hneď namierila na koncert v Jasnej. „Z lietadla rovno do auta, z tenisiek do čižmičiek a ide sa rovno do Tatier,” napísala a vybrala sa do lyžiarskeho strediska, kde ju v ten večer čakal koncert. 

Galéria: Dara Rolins
Dara pritom absolútne odignorovala odporúčanú karanténu aj odporúčania v záujme verejnosti zrušiť verejné podujatia. „Zároveň odporúčame všetkým organizátorom verejných podujatí, aby zvážili ich zrušenie, resp. odloženie. Odborníci považujú práve túto fázu za moment, keď preventívnymi opatreniami vieme najlepšie obmedziť ďalšie šírenie vírusu,“ znela výzva Petra Pellegriniho, ktorá sa speváčky evidentne nijako nedotkla. 

Dara Rolins namiesto karantény koncertovala.
Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins namiesto karantény koncertovala.  (Zdroj: Instagram D.R.)

„Ja byť tebou, tak sa dám do karantény,” napísala jej jedna z fanúšičiek. na čo sa pridala ďalšia, ktorá súhlasila a myslí si, že známe osobnosti by mali ísť v týchto časoch príkladom. Krátko nato sa na internete spustila poriadna mela. Darinu "odvahu" už riešia aj českí susedia, po množstve článkov o tom, čo urobila, sa na ňu sype aj kritika Slovákov.

Tí si myslia, že speváčka je absolútne nezodpovedná a keď už neberie ohľad na svoje zdravie, mala by ho brať aspoň na ostatných. To, že sa aktuálne cíti zdravotne dobre, totiž ešte nič nemusí znamenať. Snáď sa však obavy nepotvrdia a Dara si naozaj domov nepriniesla žiadny neželaný suvenír...

Viac o téme: Dara RolinsKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu