Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská tanečnica sa hlási z Talianska: V Miláne nemajú dosť lôžok, ľudí posielajú domov zomrieť!

Slovenská tanečnica sa hlási z Talianska Zobraziť galériu (4)
Slovenská tanečnica sa hlási z Talianska (Zdroj: Instagram M.K.)

MILÁNO - Situácia okolo koronavírusu je v Taliansku kritická, celé územie vyhlásili za červenú zónu. V ohnisku európskej nákazy sa aktuálne nachádza aj tanečnica Melánia Kasenčáková. Tá je tam aj dcérkou a manželom, ktorý z tejto krajiny pochádza. V stredu na svojom Instagrame fanúšikom odkázala, ako sa s rodinou majú, opísala aj situáciu v okolí. Hoci absolútne nemala v úmysle podporovať paniku, z jej slov ide hrôza...

Aj napriek niekoľkým vyhláseniam, že situácia je vážna, ľudia koronavírus stále podceňujú a vnímajú ho len ako bežnú chrípku. Preventívne opatrenia majú doslova na háku, doma trávia minimum času, vo veľkých fabrikách s tisíckami zamestnancov sa naplno pracuje a školáci karanténu poňali ako prázdniny a húfne sa stretávajú v nákupných centrách. V Taliansku sa pritom veci absolútne vymkli spod kontroly a svoje o tom vie aj Melánia známa ako Lady Mel. 

Tá odpovedala na množstvo správ, kde sa ľudia zaujímali o to, ako sa v Taliansku má. „Sme ďalej od toho ohniska, všetko je zatvorené, a tak sme všetci doma do konca marca. Maľujeme steny v izbách, sme celé dni vonku na záhrade, vyrábame záhradné domčeky, učíme sa piecť chleba, cvičíme, tancujeme, sledujeme tatina ako jediný zarába online. Ostatné vidíte v správach,” začala brunetka pokojne, no jej ďalšie slová sú plné hrôzy. 

Melánia je v Taliansku aj s manželom a dcérkou.
Zobraziť galériu (4)
Melánia je v Taliansku aj s manželom a dcérkou.  (Zdroj: Instagram M.K.)

„V milánskej nemocnici nie je viac lôžok a na príjme doktori rozhodujú, či sa o niekoho postarajú a bude žiť alebo ho pošlú domov zomrieť! Týka sa to nás všetkých a vieme tomu dopomôcť veľmi efektívne, ak sa na chvíľu zastavíme, nebudeme brať tieto "prázdniny" ako príležitosť na nákupy v shoppingoch, ktoré by mali byť tiež zatvorené, necháme si svoje cestovanie okolo sveta na iné životné obdobie, o staraní sa o seba a svoje telo nehovoriac,” odkázala všetkým Melánia a ľudia by sa, veru, mali naozaj zamyslieť. Koronavírus je tu a to, ako to s nami dopadne, je aj v našich rukách, preto naozaj treba k veci pristupovať maximálne zodpovedne a neohrozovať seba ani svoje okolie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mame sa dobre v karanténe ďakujeme všetkým za správy. Sme ďalej od toho “ohniska”, všetko je zatvorené a tak sme všetci doma do konca marca. Maľujeme steny v izbách, sme celé dni von na záhrade, vyrábame záhradné domčeky, učíme sa piecť chleba, cvičíme, tancujeme a sledujeme tatina jak jediný zarába online .. Inak všetko ďalšie vidíte v správach. V milánskej nemocnici nieje viac lôžok a na prijme doktori rozhodujú či sa oňho postarajú a bude žiť, alebo ho pošlú domov zomrieť!! Týka sa nás to všetkých a vieme tomu dopomôcť veľmi efektívne, ak sa na chvíľu zastavíme, nebudeme brat tieto “prázdniny” ako príležitosť na nákupy v shopingoch /ktoré by mali byt tiež zatvorené/ , nechame si svoje cestovanie okolo sveta na iné životne obdobie a o staraní sa o seba a svoje telo samozrejme nehovoriac... #karantena #italy #life

Príspevok, ktorý zdieľa LADY MEL (@ladymelofficial),

Viac o téme: Melánia Kasenčáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu