Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotná Mokráňová šokuje: Balí kufre a... Zbohom!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (4)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Jeden šok za druhým! Aj tak sa dá nazvať to, čím Lucia Mokráňová (28) v poslednom období prekvapuje svojich fanúšikov. Fitneska najprv po dlhom čase konečne ukázala svojho priateľa, o niekoľko dní nato oznámila, že čakajú bábätko a teraz... Začína baliť kufre a ide sa sťahovať!

Blondínka už onedlho svojmu Martinovi privedie na svet vytúžené bábätko. Už dávnejšie prezradila, že dieťatko spoločne plánovali a nešlo o žiadnu náhodičku. A to aj napriek tomu, že sú spolu pomerne krátke obdobie. Ako sa však hovorí, roky nie sú žiadnou istotou, že pár spolu skutočne zostane . No a keď chémia zapracuje a zaľúbenci prídu na to, že toto je to pravé, často do toho skrátka "praštia". A to bol presne prípad blondínky a jej priateľa, ktorí od začiatku vedeli, že sú pre seba stvorení. 

Galéria: Lucia Mokráňová
Dvojica teraz spolu chystá ďalší krok k spoločnej budúcnosti. Tehotenské bruško už Lucka neskryje a novopečená mamička sa z nej stane v priebehu len pár mesiacov. Aj to je dôvod, prečo sa rozhodla zmeniť život od základov a opustiť Bratislavu. „Celkovo ma to zmenilo. Napríklad som začala piecť, varím, baví ma domácnosť, starať sa. Teším sa, ako sa mi mení život, teraz sa sťahujem z Bratislavy do Žiliny,” prekvapila blondínka v markizáckom Teleráne. 

Lucia Mokráňová sa z Bratislavy sťahuje do Žiliny. Tam býva jej partner Martin.
Zobraziť galériu (4)
Lucia Mokráňová sa z Bratislavy sťahuje do Žiliny. Tam býva jej partner Martin.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Moderátorke Kvetke Horváthovej to samozrejme nedalo a pýtala sa, či ide do Žiliny preto, lebo odtiaľ pochádza jej partner Martin. To Lucka potvrdila, rovnako ako skutočnosť, že ju tam čaká rodinný dom so záhradou, kde potom budú vychovávať spoločné dieťatko. „Všetko je to pre nás nové,” uzavrela fitneska, ktorá aktuálne žiari šťastím viac ako kedykoľvek predtým. 

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu