Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

EXKLUZÍVNE Najznámejšie Dievča za milión sa opäť stane mamičkou: Tehotenstvo tajila mesiace, o chvíľu rodí!

Tehotenstvo tajila mesiace, o chvíľu už rodí! Zobraziť galériu (4)
Tehotenstvo tajila mesiace, o chvíľu už rodí!

BRATISLAVA - Pamätáte si vôbec prvú slovenskú reality šou Dievča za milión? Medzi jej finalistky patrila aj krásna Petra Lenártová, ktorej sa podarilo z chvíľkovej slávy vybúchať maximum a zostať v centre pozornosti až doteraz. Mamička 3,5-ročnej Mie aktuálne žije na Cypre a môže sa tešiť na ďalšiu krásnu životnú etapu - dozvedeli sme sa, že čaká druhé bábätko!

V poslednom období sa k nám do redakcie dostalo mnoho informácií, medzi nimi aj šuškanie o tom, že Petra sa má už onedlho stať dvojnásobnou maminou. My sme teda sympatickú plavovlásku oslovili a ako sa ukázalo, nejde o žiadne klebety. Niekdajšia tvár televízie Joj je skutočne v očakávaní, ba čo viac, tehotenstvo sa jej podarilo tajiť takmer do samého konca. Aktuálne sa totiž nachádza už v deviatom mesiaci, a tak je termín jej pôrodu skutočne doslova za rohom. 

Galéria: Petra Lenártová
„Žijem na Cypre, tak ste sa to asi ani nemali ako dozvedieť. Na Slovensku som bola tesne po lete, no to ešte nebolo veľmi vidieť,” povedala blondínka, ktorá mala dlho postavičku ako lusk aj počas prvého tehotenstva, a rovnako tak aj hneď pár mesiacov po pôrode dcérky Mie. Keďže jej prvé požehnané obdobie nebola práve prechádzka ružovou záhradou, pýtali sme sa, ako to prežíva teraz. 

Petra Lenártová má obrovský dôvod na radosť - bude z nej dvojnásobná mamina!
Zobraziť galériu (4)
Petra Lenártová má obrovský dôvod na radosť - bude z nej dvojnásobná mamina!  (Zdroj: Zuzana Kapisinska)

Na bábätko sa teší celá rodinka.
Zobraziť galériu (4)
Na bábätko sa teší celá rodinka.  (Zdroj: Dáša Chovancová)

Ako sa ukázalo, aj tentokrát je to o niečo náročnejšie, než to má väčšina žien. „Moje tehotenstvá sú vždy ťažšie. Úvod mám namiesto troch mesiacov takých päť, teraz je ale záver iný ako pri tom prvom,” povedala nám s tým, že lepšie jej začalo byť práve od piateho mesiaca, keď nevoľnosti relatívne ustali. A hoci v dopoludňajších hodinách sa cíti relatívne dobre, poobede už to s ňou ide takpovediac dole vodou, najmä čo sa týka chôdze a pohybu. 

Rodiť bude Petra na Cypre. Čo sa týka pohlavia bábätka, v tomto prípade nám viac detailov prezradiť nechcela. „Pohlavie vieme, ale tentokrát si ho necháme pre seba - nech je na čo byť zvedavý,” povedala nám s úsmevom slovenská kráska, ktorá nám však vyšla v ústrety aspoň tým, že nám poskytla zábery z tehotenského fotenia. Pozrite sa teda, ako jej bruško pristane, viac fotografií nájdete v našej galérii!

Viac o téme: Petra Lenártová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu