Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

PRVÁ REALITY ŠOU na Slovensku: Pamätáte si ešte Dievča za milión? Finalistky sa po 18 rokoch opäť stretli!

Finalistky šou Dievča za milión Zobraziť galériu (3)
Finalistky šou Dievča za milión (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Projekt Dievča za milión bol historicky prvou reality šou na Slovensku. Vysielal sa v roku 2004 a 10 krások vtedy bojovalo o post moderátorky televízie Joj. Odvtedy uplynulo už celých 18 rokov a finalistky sa opäť stretli. Pozrite, ako sa odvtedy (ne)zmenili!

Finalistky projektu Dievča za milión sa v roku 2004 snažili prostredníctvom tejto reality šou preraziť vo svete šoubiznisu. Hlavnou cenou pre víťazku bol post moderátorky televízie Joj a miliónová zmluva k tomu. Šou vtedy moderoval Michal Hudák a z výhry sa tešila dnes uznávaná muzikálová herečka Karin Olasová. 

Odvtedy však uplynulo už celých 18 rokov, no dievčatá aj po takom dlhom čase zostávajú stále v kontakte. Prvýkrát sa stretli po 10 rokoch od projektu aj s moderátorom a teraz zorganizovali stretávku opäť. Už iba v ženskom a trochu pozmenenom zoskupení. A treba povedať, že dievčatá sa ani rokmi príliš nezmenili. 

PRVÁ REALITY ŠOU na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Na drink si odskočili do bratislavskej Pradiarne a niet pochýb, že si po takom dlhom čase mali čo povedať. Veľa sa toho v ich živote totiž zmenilo - prišli vzťahy, manželia, deti a s tým všetky krásne povinnosti... No na ich výzore sa to veľmi nepodpísalo. Pozrite, ako vyzerajú dnes!

PRVÁ REALITY ŠOU na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Dievča za milión
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu