Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prvé komplikácie tehotnej Mokráňovej: TOTO ju úplne zmáha!

Lucia Mokráňová s partnerom Martinom Zobraziť galériu (4)
Lucia Mokráňová s partnerom Martinom (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V sobotu večer Lucia Mokráňová (28) oznámila krásnu novinku - s partnerom Martinom sa už onedlho stanú pyšnými rodičmi. Táto správa bola o to šokujúcejšia, že kráska sa len pár dní predtým zúčastnila na markizáckej párty a nič nenasvedčovalo tomu, že by pod srdcom nosila dieťatko. Bruško rafinovane skryla pod béžovými šatami a vyzerala skutočne okúzľujúco, nevšimli by ste ani na nej ani deko navyše...

Blondínka sa tak postarala o jedno prekvapenie za druhým. V stredu prvýkrát na verejnosti ukázala svoju "novú" lásku, o tri dni už oznámila, že spoločne čakajú tú ďalšiu. Keď na Instagrame zverejnila prvý romantický záber s bruškom, jej fanúšikovia boli úplne nadšení. Najnovšie im Lucka oznámila, že im dá vedieť všetko, čo ich zaujíma. Samozrejme, medzi prvými otázkami boli tie, ako sa nastávajúca mamička cíti. 

Galéria: Veľká FOTOgaléria zo SuperStar párty
Počas tehotenstva nastala v jej živote pomerne výrazná zmena, Kým doteraz plavovláska sršala kopou energie, ktorú zvyčajne pretavovala do tréningov vo fitku, teraz na to môže už len spomínať. „Som veľmi, veľmi unavená. Strašne veľa spím, pretože  inak sa to nedá. Je to úplne iná únava, ako som bola zvyknutá a potrebujem proste iba spať. Takže toto sa u mňa zmenilo,” povedala úplne na rovinu vo videu, ktoré navyše nahrávala v posteli, čo ešte podporilo jej slová. 

Lucia Mokráňová nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko.
Zobraziť galériu (4)
Lucia Mokráňová nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko.  (Zdroj: Instagram L.M./Lucia Janeckova)

Inak však vraj všetko ide presne tak, ako má, žiadne veľké problémy našťastie nenastali. Lucia už však začala pociťovať svoje rozhodené hormóny. Tie sa na nej podpísali aj v čase, keď si čítala gratulácie od fanúšikov. „Ja som taká dojatá, teraz ešte tie hormóny, tak si ešte aj poplačem,“ priznala blondínka a na záver dodala, že je aktuálne naozaj veľmi šťastná, čo jej, samozrejme, zo srdca prajeme. 

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu