Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Jojkárska hviezdička opäť provokuje: Celkom nahá... Záberom sa pochválila na internete!

Tá má ale telo! Zobraziť galériu (6)
Tá má ale telo! (Zdroj: Instagram N.S.)

LE MORNE – Vôbec sa s tým nebabre! Víťazka jojkárskej šou Hotel Paradise Nela Slováková (29) si odskočila oddýchnuť do exotiky a vzala so sebou aj svoju maminu. Hoci je jej dovolenka už na konci, nezabudla sa so svojimi fanúšikmi deliť o krásne momenty a jedným záberom poriadne rozpálila najmä mužské osadenstvo. Na internet sa totiž vycapila úplne nahá!

Odkedy vyhrala Nela Slováková v roku 2012 šou Hotel Paradise, ide jej karta. Na sociálnej sieti disponuje tisíckami followerov a rozbehla aj vlastné podnikanie. Aj vďaka tomu si môže dovoliť oddych v exotike a na jednu takúto dovolenku vzala aj svoju mamu. Odleteli spoločne na Maurícius a odtiaľ svojich fanúšikov blondínka zásobuje fotkami z pláže i hotela.

Nela Slováková sa môže pochváliť sexi postavičkou.
Zobraziť galériu (6)
Nela Slováková sa môže pochváliť sexi postavičkou.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Nedávno urobila radosť najmä mužskej časti fanúšikovskej základne, keď pridala záber, kde je celkom nahá. Nela si dopriala kvapky vody v privátnej sprche, kde ju v Evinom rúchu odfotila jej mamina. „O tom, ako som si spálila zadok, sme už hovorili, že? Teraz si povieme o tom, aká úžasná je vonkajšia sprcha – no fantastická,“ napísala Nela k záberu, kde sa dráždi nahým zadočkom.

Pri takýchto záberoch si mnohí jej „fanúšikovia“ kladú otázku prečo? Prečo sa šikovná a úspešná žena, ktorá má krásnu postavu, musí chváliť zábermi, kde je nahá? Či by to nešlo v plavkách alebo aspoň v spodnej bielizni. Na to má však blondínka jasnú odpoveď. „Pretože mám taký štýl fotiek rada a aj keď som nahá, nie je nič vidieť,“ vysvetľuje Slováková. Jej prívržencom však takéto fotky vôbec neprekážajú a pozitívne komentáre stále prevyšujú tie negatívne. Koniec-koncov, Nela je sexi a má čo ukázať!

Nela Slováková sa pochválila záberom spod privátnej sprchy.
Zobraziť galériu (6)
Nela Slováková sa pochválila záberom spod privátnej sprchy.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Galéria: Nela Slováková s nahotou problém rozhodne nemá!

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu