Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nela Slováková prehráva vojnu s rúškami: Obvinenia z podvodu, storná objednávok a... rapídny pokles fanúšikov!

Nele Slovákovej spôsobuje nový biznis vrásky. Zobraziť galériu (9)
Nele Slovákovej spôsobuje nový biznis vrásky. (Zdroj: Instagram N.S.)

BRNO - Za dobrotu na žobrotu. Aspoň tak to vidí podnikateľka a influencerka Nela Slováková (30), ktorá sa prednedávnom rozhodla rozbehnúť biznis s ochrannými rúškami. To však ešte nečakala, aké problémy ju čakajú.

S nástupom koronavírusu a po tom, ako sa z lekární vytratili ochranné rúška na tvár, sa bývalá jojkárska hviezdička Nela Slováková rozhodla, že výrobu funkčných rúšok rozbehne i ona, aby tak uhasila dopyt po nedostatkovom tovare. No asi sa jej ani nesnívalo, koľko starostí jej nový biznis spôsobí. Navyše zaúradovali aj jej neprajníci a Nelin dobrý zámer sa rúca ako domček z karát.

Galéria: Nela Slováková

 

 

Zápasí s ľuďmi i s technikou

Problémy sa začali už krátko po tom, ako Nela spustila online predaj. Záujem o rúška s aktívnym striebrom, ktoré slúži ako filtračný prvok, bol taký obrovský, že blondínka musela na čas zastaviť objednávky, aby stihla vybaviť prvé tisícky tých, ktoré sa jej okamžite nakopili. Mnohým rúškochtivým priaznivcom podnikavej krásky preto nezostávalo nič iné, len čakať na svoju príležitosť.

Nela Slováková sa topí v objednávkach na rúška.
Zobraziť galériu (9)
Nela Slováková sa topí v objednávkach na rúška.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Teraz sa však našli takí, ktorí tvrdia, že v rúškach, ktoré dostali, nie je špeciálna látka so striebrom, ale len obyčajná bavlna. A hoci Nela už niekoľko dní bojuje s rôznymi reakciami a obvineniami svojich neprajníkov, tentokrát jej už povolili nervy. „Je mi vás ľúto, je mi z vás zle, ale ten, kto je tu idiot, ste vy, nie my,” odkázala Nela prostredníctvom sociálnej siete jednému z nich.

Nela Slováková si funkčnosť svojich rúšok obhajuje.
Zobraziť galériu (9)
Nela Slováková si funkčnosť svojich rúšok obhajuje.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Zlá reklama však spôsobila u mnohých, ktorí si rúško chceli zadovážiť, pochybnosti a svoje objednávky začali vo veľkom rušiť. Nela tak okrem obrovského množstva objednávok a faktúr musí vybaviť i pribúdajúce storná. Situácia sa ešte zhoršila, keď sa k niektorým zákazníkom dostali nesprávne faktúry. Chybu síce rodáčka z Brna rýchlo napravila, no s nervami je v koncoch. „Je vás tu mnoho, ktorí ste nadávali na zlé faktúry a po oprave nadávajú na správne faktúry. To už je snáď vtip, nie?!” rozčuľuje sa.

Nela Slováková a jej priateľ, slovenský hokejista Lukáš Kozák, sa vrhli na výrobu rúšok. Nad niektorými zákazníkmi však len krútia hlavou.
Zobraziť galériu (9)
Nela Slováková a jej priateľ, slovenský hokejista Lukáš Kozák, sa vrhli na výrobu rúšok. Nad niektorými zákazníkmi však len krútia hlavou.  (Zdroj: Instagram L.K.)

Problémy sa však odrazili na jej Instagrame a sexi influencerka tak za krátky čas prišla o 5-tisíc sledovateľov. Nela si s tým však nateraz hlavu neláme. Sústrediť sa totiž musí na oveľa väčšie starosti. Dúfajme, že si svojou snahou pomôcť nakoniec pod sebou nepodpílila konár.

Krásnej Nele Slovákovej začali po nelichotivej reklame ubúdať fanúšikovia.
Zobraziť galériu (9)
Krásnej Nele Slovákovej začali po nelichotivej reklame ubúdať fanúšikovia.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Viac o téme: KoronavírusNela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu