Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tu niečo naozaj nesedí: Diváci markizáckej Svadby si všimli podstatný detail... Toto vážne?!

Tu niečo naozaj nesedí! Zobraziť galériu (5)
Tu niečo naozaj nesedí! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Vo štvrtok večer sa na obrazovky Markízy dostal medzinárodne populárny formát, ktorý v našej verzii dostal názov Svadba na prvý pohľad. Ako to už býva zvykom, na pilotné diely nových šou býva množstvo rôznych reakcií - ako pozitívnych, tak aj negatívnych. Táto však ľudí naozaj zaujala a kritiky si odniesla minimálne. Diváci si ale všimli jeden naozaj zvláštny detail a... Tu niečo nesedí!

Televízia sa, samozrejme, nevyhla niekoľkým komentárom na adresu Gabiky a Stana, ktorí sa pred kamerami vzali. Niektorí si už klasicky mysleli, že ide o hru a neverili, že by mohla byť svadba skutočná. Čo, ako sme sa dozvedeli, naozaj bola a celé nakrúcanie prebiehalo tak, ako to diváci videli v televízii. Až na malý detail, ktorý takpovediac trošku nevyšiel.

Len pár hodín pred obradom ešte Stano zarastený nebol.
Zobraziť galériu (5)
Len pár hodín pred obradom ešte Stano zarastený nebol.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Na obraz sa totiž dostali dokrútky, ktoré manželia nakrúcali sami, keď neboli prítomné markizácke objektívy. Na jednej z nich bol ženích pripravujúci sa na svadbu a podľa lišty na obraze malo ísť o ráno pred obradom. To však akosi nevychádza. „Dobré ráno. Už je 11 hodín a napätie stúpa. Už si to začínam aj uvedomovať v hlave, že vlastne sa idem ženiť. To je sila,“ povedal so smiechom Stano a potom už nasledovali zábery na raňajkujúcu Gabiku s kamarátkami. 

Večer už mal na tvári takýto porast.
Zobraziť galériu (5)
Večer už mal na tvári takýto porast.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Tu niečo naozaj nesedí:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ľudia, ktorí reláciu neskôr komentovali na sociálnych sieťach, si pritom všimli niečo divné. Ženíchova vizitka mala vzniknúť v deň obradu, no ako je potom možné, že o niekoľko hodín pred oltárom už vyzeral inak? „Ste si všimli, že vo videu z rána pred svadbou je oholený a na svadbe už zarastený? Riadne rýchlo zarastá,” napísala istá Dominika a jej komentár "lajklo" hneď niekoľko ľudí. Stanova brada je na spomínaných záberoch skutočne rozdielna. Buď teda používa naozaj kvalitné kozmetické prípravky, vyhladzujúce filtre alebo... 

Na to, že niečo nesedí, prišli televízni diváci.
Zobraziť galériu (5)
Na to, že niečo nesedí, prišli televízni diváci.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Na tento detail sme sa opýtali aj priamo kompetentných v televízii Markíza. „Nakrúcanie každej televíznej šou je časovo veľmi náročné, a tak tomu nebolo inak ani pri výrobe šou Svadba na prvý pohľad. Tu mal štáb ešte sťaženú prácu tým, že museli veľmi striktne dohliadnuť na to, aby sa páry pred svadbou nevideli. A tak sa mohlo stať, že zopár záberov Stana z prípravy na svadbu sa z časových dôvodov nakrútilo o deň-dva skôr," vyjadrila sa pre topky.sk PR manažérka Ľudmila Raceková.

Viac o téme: Svadba na prvý pohľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu