Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zora Czoborová cez Vianoce nerieši: Kvantá kalórií a... to vážne?

Zora Czoborová počas sviatkov poriadne vystrája. Zobraziť galériu (5)
Zora Czoborová počas sviatkov poriadne vystrája. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - So sviatkami na nás útočia kvantá jedla, alkohol a tak trochu aj lenivosť. Na zdravý životný štýl počas Vianoc zabúda aj naša najznámejšia fitnesska Zora Czoborová (52). Ak ste sa počas posledných pár dní prejedli, rozhodne v tom nie ste sami...

Zora patrí k najuznávanejším fitness trénerkám na Slovensku. Keďže ju zdravá strava a aktívny životný štýl živia už mnoho rokov, nečudo, že sa aj ona sama snaží udržiavať v tej najlepšej možnej kondícii. O to viac nás prekvapilo, keď pre Topky prezradila, ako bude tráviť tohoročné sviatky. Ak si totiž myslíte, že v prvý možný deň nabehne do fitka, budete sa čudovať.

Postavičku by Zore Czoborovej mohla závidieť nejedna dvadsiatnička.
Zobraziť galériu (5)
Postavičku by Zore Czoborovej mohla závidieť nejedna dvadsiatnička.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Zora Vianočné sviatky využíva na oddych a na to, aby zo svojho prísneho režimu poľavila. „Hodím tepláky, s prepáčením, budem prdieť do duchien a budem si dávať dobrý vianočný šalát s rezňom,” povedala bez okolkov fitnesska, ktorá dokáže zjesť všetko, čo nezje ju a počas tohto obdobia pribrať pekných pár kíl. V nasledujúcom rozhovore však prezradila aj to, kedy sa opäť vráti k zaužívaným návykom.

Zora Czoborová si cez Vianoce dopriava kvantá kalórií... Zori, to vážne?

Zora je totiž známa svojimi fit pobytmi, ktorých hlavným programom je popri oddychu aj cvičenie niekoľkokrát do dňa a samozrejme, nechýba ani zdravá strava. A práve na blížiaci sa pobyt spolieha aj jeho samotná organizátorka. Je teda príkladom toho, že vo všetkom treba nájsť rovnováhu a občas nie je na škodu ani trošku zhrešiť.

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu