Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenský spevák skončil po Vianociach v nemocnici: Najprv radosť z darčekov a potom... Urgentná operácia!

Lukáš Adamec Zobraziť galériu (4)
Lukáš Adamec (Zdroj: TASR/Pavol Zachar)

BRATISLAVA - Rodinnú pohodu vystriedali nečakané zdravotné problémy. Reč je o Lukášovi Adamcovi (32), ktorý si svojho času prežil poriadne krušné vianočné sviatky. Hneď po Štedrom večere totiž skončil v rukách lekárov a nasledovať musel urgentný operačný zákrok.

Keď sme sa Lukáša počas benefičného koncertu Úsmev ako dar pýtali, či si spomína na nejaký pamätný a nečakaný darček, ktorý v ňom doteraz zanechal spomienku, svojou odpoveďou nás zaskočil. V rýchlosti si na žiadny špeciálny podarúnok spomenúť nevedel, no zato mal v hlave jedny naozaj nezvyčajné Vianoce. 

Slovenský spevák skončil po Vianociach v nemocnici: Najprv radosť z darčekov a potom... Urgentná operácia!
A tie museli byť veru naozaj nepríjemné. Speváka totiž rovno pod stromčekom zasiahla apendicitída, teda zápal slepého čreva. „Mám skôr také pamätné Vianoce, a to boli tie, keď mi praskol slepák. Ja som musel ísť tým pádom medzi každým otváraním darčeku na toaletu a tieto Vianoce som si teda veľmi zapamätal. To bol taký extrém. Extrém radosti a potom extrém na tej toalete... lebo sa tam nediali pekné veci,“ vysvetlil nám a dnes už sa na tejto príhode spred rokov smial. 

Samozrejme, s takýmito komplikáciami doma dlho nevydržal. Sviatky-nesviatky, problémy si vyžiadali čo najrýchlejší zákrok lekárov a Lukáš si musel ľahnúť pod nôž. Malou útechou bola aspoň skutočnosť, že Štedrý večer ešte dokázal stráviť s rodinou. „Potom som bol na Prvý sviatok vianočný v nemocnici a na druhý ma rezali,” zaspomínal si na Vianoce, aké by nerád prežil ktokoľvek z nás. 

A čo vy, zažili ste počas Vianoc podobné zdravotné komplikácie? Hlasovať môžete dole v ankete!

Viac o téme: Lukáš Adamec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu