Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hlboký výstrih a tam... B(.)(.)MBY: Czoborovej (52) sa do očí nepozriete!

Zora Czoborová predviedla na krste poriadne hlboký výstrih. Zobraziť galériu (30)
Zora Czoborová predviedla na krste poriadne hlboký výstrih. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ehm... Z tohto pohľadu vám zabehne! Zora Czoborová (52) je na Slovensku azda najznámejšou fitnesskou. A hoci šport už dávno nerobí súťažne, stále sa mu aktívne venuje. Najnovšie vydala rovno dve DVD-čka určené pre všetkých, ktorí sa chcú hýbať. Vo štvrtok ich krstila a... Na akcii sa jej do očí nepozrel zrejme NIKTO. Veď pozrite na ten výstrih!

V jednom z bratislavských hotelov sa vo štvrtok večer konal krst nových DVD-čiek s cvičením našej najznámejšej fitnessky Zory Czoborovej. Nový počin prišlo uviesť do sveta veľké množstvo známych tvárí. Medzi nimi aj tie, ktoré na tvorbe novinky spolupracovali.

Vo videách s cvičením môžete vidieť moderátorku Kvetu Hovráthovú, speváčku Veroniku Krúpa Nízlovú či herečky Karin Haydu a Zuzanu Vačkovú. Ani jedna z nich však nepútala na krste toľko pozornosti ako samotná hostiteľka. A nielen tým, že bola najdôležitejšou osobou večera. 

Známa Slovenka sa totiž nahodila do žiarivých flitrovaných modrých šiat, v ktorých jej to naozaj pristalo... No módny kúsok mal taký hlboký výstrih, že azda nikto vyšportovanej kráske do očí nepozeral. Svoje bomby mala v dekolte poriadne napratané a bola super sexi!

Zore Czoborovej sa počas krstu do očí zrejme nikto nepozrel.
Zobraziť galériu (30)
Zore Czoborovej sa počas krstu do očí zrejme nikto nepozrel.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu