Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Taťána a Ondřej Brzobohatí sa tešia na bábätko: Kráska odhalila intímne detaily!

Taťána Gregor Brzobohatá odhalila plány o materstve. Zobraziť galériu (5)
Taťána Gregor Brzobohatá odhalila plány o materstve.

PRAHA - Sú svoji už viac ako tri roky. Český hudobník Ondřej Brzobohatý (36) a jeho krásna manželka Taťána Gregor Brzobohatá (31) si svoje áno povedali ešte v lete 2016 a teraz sa pripravujú na ďalší nádherný krok. Spoločnú rodinu!

Najkrajšia žena planéty pre rok 2006 síce zatiaľ nie je v radostnom očakávaní, no už teraz majú spolu s manželom v otázke rodičovstva jasno. Taťána pred rokom prekročila prah tridsiatky a na rodičovstvo tak začala pomýšľať čoraz viac. Teraz však prekvapila pomerne premysleným harmonogramom. „Plánujeme to. Rodinu si prajeme. Je to otázka dvoch rokov,” prezradila pre portál extra.cz.

Ondřej a Taťána Brzobohatí tvoria zohratý pár.
Zobraziť galériu (5)
Ondřej a Taťána Brzobohatí tvoria zohratý pár.  (Zdroj: YouTube)

Zdá sa, že manželia so zakladaním rodiny už viac nemienia otáľať, no podľa krásky pribúdajúci vek v tomto prípade nezohráva v ich rozhodnutí zásadnú úlohu. „Všetko sa to posunulo, to znamená, že možnosti, ktoré máme my, nemali naši rodičia... Necítim sa v tomto ohľade pod tlakom, rodinu si prajeme a budeme ju mať,” tvrdí bývalá misska rozhodne.

Taťána a Ondřej Brzobohatí plánujú spoločnú rodinu.
Zobraziť galériu (5)
Taťána a Ondřej Brzobohatí plánujú spoločnú rodinu.  (Zdroj: Instagram O.B.)

Blondínka priznala aj to, že na pretras už prišlo i pohlavie ich budúceho potomka. „Manžel by si prial dievčatko a mne na tom až tak nezáleží. Máme v rodine dievčat dosť a chlapček by mi nevadil,” zdôverila sa. Na výsledok svojho snaženia si však bude musieť zamilovaná dvojica ešte nejaký čas počkať. Dúfajme teda, že všetko dopadne podľa ich predstáv.

Viac o téme: Ondřej BrzobohatýTaťána Gregor Brzobohatá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu