Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fúha, Brzobohatého ženuška sa poriadne odviazala: Na svadobnej ceste hore bez!

Taťána Kuchařová Zobraziť galériu (4)
Taťána Kuchařová (Zdroj: Instagram T.K.)

PRAHA - Vyvetrala holé prsia! Modelka Taťána Kuchařová (28) si v týchto dňoch užíva svadobné radovánky po boku manžela Ondřeja Brzobohatého (33). Počas sladkého ničnerobenia však krehká plavovláska nezabúda ani na svojich priaznivcov, pre ktorých si ale tentoraz pripravila poriadne prekvapenie. Bývalá Miss World totiž odhodila nielen zábrany, ale aj podprsenku.

Jeden z najkrajších párov súčasnosti Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová sa nedávno rozhodli pre dôležitý životný krok. Predstúpili pred oltár a po niekoľkých rokoch spoločného randenia si konečne povedali svoje áno.


Brzobohatý sa dnes oženil: Kvôli tehotenstvu?!


Momentálne si novopečení manželia užívajú spoločné chvíle na medových týždňoch v jednej z luxusných dovolenkových destinácií. Známa Češka sa ale samozrejme nezabúda podeliť o kúsok sladkej idylky aj so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti, kde im posiela jeden horúci pozdrav za druhým.

Pri pohľade na jej najnovšiu fotografiu však nepochybne zbystrili najmä muži. Nežná blondínka si totiž slnkom zaliate pláže užívala rovno naostro a svoje krivky odhalila v plnej kráse. Odhodila vrchný diel plaviek a s ladnosťou sexi cice si tentoraz zapózovala v poriadne zmyselnej póze. Hm, Ondřej má doma hotovú bohyňu, čo poviete?

 

Viac o téme: Taťána Kuchařová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu