Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Prvá dáma slovenského filmu opäť prekvapila: Studenková má svoj vlastný... Tomu neuveríte!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (4)
Zdena Studenková (Zdroj: O2)

BRATISLAVA - O tom, že Zdena Studenková je hereckou legendou, nemôže mať nikto najmenšie pochybnosti. Rovnako to platí o tvrdení, že stále kráča s dobou a vek je pre ňu len číslo. Táto žena jednoducho vie, čo je IN aj v súčasnosti, a to neplatí len o móde, kráse či herectve, ale aj o rôznych vychytávkach.

Stále jej ide karta! Nie je žiadnym tajomstvom, že táto vždy dokonale upravená a zladená dáma v máji oslávila neuveriteľných 65 rokov. Do dôchodku sa však ani náhodou nechystá, práve naopak. Opäť všetkých presviedča, že je stále trendy, a to aj v oblasti technológií. Stala sa totiž tvárou nie parfumu či novej knihy, ale rovno paušálu v O2!

A čo všetko vďaka Zdenkinmu paušálu môžete získať? Okrem neobmedzených volaní, SMS a MMS v celej EÚ a štedrých dát v ňom nájdete aj predplatné služby HBO GO. Niet sa čo čudovať, ako už pred pár rokmi priznala, ide o jej obľúbenú stanicu: „Sledujem len americkú HBO, v tejto televízii som videla azda všetky seriály. Kúpila som si dokonca aj dévedečka, lebo mám pocit, že v porovnaní s tým, čo tu doteraz bolo, je to absolútna špica." 

Zdena Studenková
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: O2)

V seriáli Terapia z produkcie HBO si dokonca ako jedna z mála slovenských herečiek aj sama zahrala. Predstavila sa v úlohe úspešnej speváčky a veľkej hviezdy Lucie Bergerovej, ktorá cíti postupný príchod úpadku svojej slávy.

Ak ste tento seriál nevideli, teraz máte vďaka Zdenkinmu paušálu šancu. A popri ňom si môžete vychutnať viac než 800 filmov a 200 seriálov, nech ste kdekoľvek. Bez vedomia, Watchmen, Pani Fletcherová, Černobyľ, Bažináč a iné tohtoročné seriálové novinky dopĺňa bohatý archív.

Hviezda slovenského filmu však nie je jediná ambasádorka SMART paušálov od O2. Popri nej sa objavuje nemenej výrazný potetovaný Separ, jeden z najúspešnejších slovenských raperov súčasnosti a zároveň manžel speváčky Tiny. Ďalším je obľúbený internetový komik Fero Joke či influencerky Lady Zika a LucyPug.

Každý paušál obsahuje popri neobmedzených volaniach, SMS a MMS v celej EÚ a veľkých objemoch dát ďalšie výhody ušité priamo na mieru – napríklad O2 TV, hudobnú streamovaciu službu Tidal s najväčšou databázou hudobných singlov, či predplatné denníkov SME a Denníka N.

Chcem zistiť viac o paušáloch od O2

Zdena Studenková, Separ a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: O2)

Advertoriál pripravený v spolupráci s O2.

Viac o téme: O2Zdena StudenkováSmart Paušály
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu