Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zomrel herec (†54) z populárneho seriálu Černobyľ: Mal nádor na mozgu!

Vo veku 54 rokov zomrel herec Paul Ritter zo seriálu Černobyľ. Zobraziť galériu (5)
Vo veku 54 rokov zomrel herec Paul Ritter zo seriálu Černobyľ. (Zdroj: HBO)

LONDÝN - Svetové médiá dnes priniesli smutnú správu o smrti 54-ročného anglického herca Paula Rittera. Umelec, ktorého diváci môžu poznať z populárneho seriálu Černobyľ, bojoval s nádorom na mozgu.

Správu o smrti Paula Rittera potvrdil médiám hercov agent. „Paul bol mimoriadne talentovaný herec, ktorý s mimoriadnou zručnosťou zobrazil na javisku a obrazovke obrovské množstvo rolí. Odišiel v pokoji v kruhu rodiny,“ cituje jeho slová web Sky News. 

„Pri sledovaní Černobyľu som si povedal: Máme novú filmovú hviezdu. A aký bol vtipný v Piatkovej večeri... proste neskutočný talent,“ napísal na Twitteri hercov kolega Rob Delaney. 

Rittera diváci evidujú vďaka sitkomu Friday Night Dinner (Piatková večera), ktorý sa v Spojenom kráľovstve vysielal v rokoch 2011 až 2020. Slovenskí diváci ho však oveľa viac poznajú vďaka populárnemu seriálu Černobyľ, kde stvárnil jednu z hlavných postáv. 

Okrem toho si zahral aj vo filmoch ako Harry Potter a Polovičný princ, Orol deviatej légie či v bondovke Quantum of Solace. Česť jeho pamiatke! 

Herec Paul Ritter bojoval s nádorom na mozgu.
Zobraziť galériu (5)
Herec Paul Ritter bojoval s nádorom na mozgu.  (Zdroj: HBO)

Viac o téme: Paul Ritter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu