Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Wisterovej muž 6 dní po únose detí: Zverejnil FOTO... Anonymný odkaz na Slovensko!

Prípad únosu detí Very Wisterovej naberá na intenzite. Zobraziť galériu (5)
Prípad únosu detí Very Wisterovej naberá na intenzite. (Zdroj: Topky.sk, Polícia SR)

BRATISLAVA - Takmer týždeň po tom, ako sa moderátorke a spíkerke Vere Wisterovej (42) obrátil život na ruby, keď jej dvaja synovia Harlow (8) a Theo (5) zmizli z nákupného centra v Bratislave, prichádza na Slovensko drsný odkaz.

Obe deti mal z bratislavského nákupného centra odviesť ich otec, ešte stále manžel Very Wisterovej, Jeremy Hulsh. O pár dní neskôr sa objavili informácie, že deti by sa mali nachádzať v Amerike. I keď túto informáciu nie je možné stopercentne potvrdiť a zdá sa, že Jeremy si dáva veľký pozor, aby miesto ich pobytu zostalo utajené, najnovšie na Slovensko dorazil odkaz. Ten naznačuje nielen to, že deti sú v poriadku, ale tiež kritizuje súdny systém na Slovensku.

Synovia Very Wisterovej sú údajne v poriadku.
Zobraziť galériu (5)
Synovia Very Wisterovej sú údajne v poriadku.  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Odkaz pritom neposlal priamo Jeremy, ale americká novinárka s izraelskými koreňmi Malina Saval. Tá tvrdí, že sama Slovensko navštívila a bola priamym svedkom tohto príbehu v reálnom čase. Aj preto vraj súhlasila so zdieľaním odkazu od svojho zdroja, ktorý si želá zostať utajený.

Odkaz verejnosti neprišiel od Wisterovej manžela, ale od amerického novinára.
Zobraziť galériu (5)
Odkaz verejnosti neprišiel od Wisterovej manžela, ale od amerického novinára.  (Zdroj: Facebook Malina Saval)

„Jeremy Hulsh a jeho deti sú v bezpečí po troch rokoch hrubého porušovania ľudských práv, korupcie a zajatia v Slovenskej republike, nasledovaných strašným únosom a zneužitím ich matkou, Verou Wisterovou. I keď podstúpila nepredstaviteľné kroky k ilegálnemu odcudzeniu Harlowa a Thea od ich otca a rodiny, s úsilím vymazať ich existenciu a zakryť jej zločiny, konečne zlyhala.

V celom svete, sloboda rodiny a radosti z vychovávania vašich detí je neodcudziteľné právo pre VŠETKÝCH rodičov, nie výhradné privilégium pre tých s dobrými konexiami, záludných a skazených. Taktiež drahé PR, podľa ktorého ju teraz vykresľujú ako smútiacu „obeť“, podporuje jej vymyslený, falošný príbeh, nikdy nevymaže závažnosť skutočných zverstiev, ktorých sa dopustila voči chlapcom. Verina dlhoročná zaplatená beztrestnosť sa teraz skončila a pravdivé pozadie, ktoré vyšlo najavo, bude čoskoro posunuté širokej verejnosti.

Pre tých, ktorí si vážia ochranu detí, spravodlivý proces a uplatnenie rodičovských práv, dnes oslavujeme oslobodenie od Slovenska! Viac detailov bude zverejnených cez médiá v blízkej budúcnosti.”

Vera Wisterová podľa anonyma porušovala práva chlapcov i otca.
Zobraziť galériu (5)
Vera Wisterová podľa anonyma porušovala práva chlapcov i otca.

K odkazu je priložená aktuálna momentka Wisterovej synov v spoločnosti ich otca Jeremyho. Na zábere vyzerajú spokojne a bezstarostne. Zdá sa, že Jeremy sa do svojho boja taktiež rozhodol zapojiť novinárov a využiť i silu sociálnych sietí.

Wisterovej muž 6 dní
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook Malina Saval)

Viac o téme: Vera Wsterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu