Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nové informácie o Wisterovej synoch: Otec ich berie do USA... Pomáhať mu má jeho brat!

Polícia vyhlásila mimoriadne pátranie. Zobraziť galériu (4)
Polícia vyhlásila mimoriadne pátranie. (Zdroj: Facebook, Topky)

BRATISLAVA - Od štvrtkového poobedia prežíva Vera Wisterová (42) najhoršie chvíle svojho života. Prišla o svojich dvoch synov Harlowa (8) a Thea (5), ktorí z obchodného centra zmizli po tom, čo sa stretli s ich otcom Jeremym Hulshom. Po chlapcoch nebolo niekoľko dní ani stopy, najnovšie sa objavili informácie, že sa ich má otec snažiť previezť až do USA.

Po sporoch Very a Jeremyho súd rozhodol o tom, že otec synov môže vidieť len v presne určený čas, navyše výlučne pod dohľadom matky alebo ňou poverenej osoby. Už to samo o sebe jasne naznačuje, že existovali odôvodnené obavy, že pokiaľ by sa s otcom stýkali bez prítomnosti niekoho iného, mohlo by dôjsť k podobnej situácii, aká, žiaľ, napokon aj nastala. 

Niekoľko dní sa nevedelo o tom, kde by sa chlapci mohli nachádzať. Nad miestami ich pohybu sa iba špekulovalo. Na stránke HAKA cielené pátranie po osobách sa však v piatok objavili informácie, že Harlow a Theo majú byť v Kanade. Tieto správy priniesol Štefan Farkaš, administrátor stránky, ktorý 11 rokov pracoval ako šéf bezpečnosti nadnárodnej spoločnosti. 

Nové informácie o Wisterovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/HAKA - cielené pátranie po osobách)

V pondelok ráno informácie opäť aktualizoval. Podľa toho, čo mal zistiť od svojich zdrojov a kontaktov, Farkaš uviedol, že Jeremy vraj chlapcov najprv vzal na súkromné letisko v Györi, odtiaľ sa presunul do Londýna a následne nastúpil na lietadlo smerujúce do Kanady. Tam mal vraj po neho pravdepodobne autom prísť jeho brat a previezť ich do USA. Stránka HAKA správu stále aktualizuje. 

Viac o téme: Vera Wisterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu