Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Wisterovej muž 11 dní po únose detí: Opäť sa ozval... Drsné obvinenia!

Boj medzi Verou Wisterovou a jej manželom Jeremym Hulshom sa stupňuje. Zobraziť galériu (5)
Boj medzi Verou Wisterovou a jej manželom Jeremym Hulshom sa stupňuje. (Zdroj: Facebook/Instagram/Vlado Anjel)

BRATISLAVA/USA - Necelé dva týždne po tom, ako deti Very Wisterovej opustili hranice Slovenska so svojím otcom, sa moderátorkin manžel Jeremy Hulsh opäť ozval prostredníctvom svojej spojenkyne, novinárky Maliny Saval.

Kým s predchádzajúcim odkazom sa cez novinárku ozval anonym, tentokrát sa na sociálnej sieti objavili slová priamo od Jeremyho. V oficiálnej sťažnosti, ktorá sa datuje späť do roku 2017, spísal otec osemročného Harlowa a päťročného Thea na moderátorku hneď niekoľko obvinení. V dvojstranovom dokumente vyjadruje nesúhlas s tým, ako slovenské súdy rozhodli o tom, že obe deti boli zverené výlučne do starostlivosti matky.

Prvé správy o tom, že chlapci sú v poriadku, zverejnila novinárka Malina Saval minulý týždeň.
Zobraziť galériu (5)
Prvé správy o tom, že chlapci sú v poriadku, zverejnila novinárka Malina Saval minulý týždeň.  (Zdroj: Facebook Malina Saval)

Veru ďalej obviňuje z toho, že využila svoje známosti, aby Jeremymu znemožnila nájsť si v Bratislave právneho zástupcu a kritizuje aj postupy súdu, ktorý mu údajne zamietol všetky odvolania či sťažnosti, ktoré podal v záujme ochrany práv svojich synov. Jeremy mal údajne mať dovolené chalpcov vídať 6 hodín počas týždňa a 6 hodín počas víkendu. V sťažnosti však udáva, že moderátorka rozhodnutie často nerešpektovala.

Novinárka Malina Saval zverejnila oficiálnu sťažnosť, ktorú údajne spísal Jeremy Hulsh ešte pred dvomi rokmi.
Zobraziť galériu (5)
Novinárka Malina Saval zverejnila oficiálnu sťažnosť, ktorú údajne spísal Jeremy Hulsh ešte pred dvomi rokmi.  (Zdroj: Facebook M.S.)

Azda najšokujúcejšie je však jeho tvrdenie, kde obviňuje Wisterovú zo znepokojujúceho obsahu v jej telefóne. 

Wisterovej muž 11 dní
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook M.S.)

Celý dokument zverejnila americká novinárka Malina Saval na svojom Facebookovom profile, spolu s menom sudkyne, ktorej mal byť podľa všetkého v danom čase zaslaný. Zároveň však podotkla, že táto korešpondencia bude podľa nej zamlčaná. Či bola táto sťažnosť pred približne dvomi rokmi skutočne doručená na spomínaný súd, alebo ide o vymyslený dokument, ktorý vznikol v uplynulých dňoch za účelom moderátorku dodatočne zdiskreditovať v boji o synov, ťažko posúdiť.

Po chlapcoch je vyhlásené pátranie a na otca bol vydaný zatykač za únos.
Zobraziť galériu (5)
Po chlapcoch je vyhlásené pátranie a na otca bol vydaný zatykač za únos.  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Obaja chlapci sa majú podľa dostupných informácií momentálne nachádzať v Amerike spolu so svojím otcom Jeremym Hulshom, na ktorého je aktuálne vydaný zatykač práve za ich únos zo Slovenska.

Viac o téme: Vera WisterováJeremy Hulsh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu