Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Manželka Mareka Majeského je nespokojná: TOTO už nechce!

Manželia Majeskí Zobraziť galériu (5)
Manželia Majeskí

BRATISLAVA - Herec Marek Majeský (47) a jeho manželka, taktiež herečka Jana Majeská (36), žijú v súkromí pokojný rodinný život a naplno sa venujú výchove svojich dvoch dcér Emy a Hany. Herec však prezradil, že Jana už idylku nechce...

Ide samozrejme o herecké ambície. Dvojica sa totiž už čoskoro spolu objaví v dlhoočakávanom slovenskom filme Casino.sk. Marek Majeský tu stvárňuje skorumpovaného politika, ktorý je navyše svojej žene neverný. S rolou však problém nemal. Práve naopak, problematické postavy si užíva. "Je to v podstate taká trinásta herecká komnata pre herca, že si predstavuje: Keby som bol takýto, čo by som stváral? V súkromí taký nie som, tak si to aspoň užívam pred tou kamerou, alebo na javisku," povedal pre topky.sk herec.

Manželku Mareka Majeského Janu už to nebaví: Nechce hrať poslušnú žienku!

Podobnú pasiu má aj jeho manželka Janka, ktorej sa v tom istom filme opäť ušla postava jeho manželky. A práve pri tejto príležitosti herec na svoju manželku prezradil, že by sa rada videla už aj v úlohe, ktorá tak úplne nekopíruje ich život. "Sama hovorila, že radšej by si zahrala práve niečo úplne mimo reálie a civilu, nejakú milenku, alebo práve nejakú kontra postavu, kde by sme sa hádali, alebo niečo proti sebe. Niečo, čo v podstate nie je blízke, teda nekopíruje reál a súkromie," bonzol nám Marek. 

Marek Majeský a Jana Majeská majú v súkromí ideálny vzťah, no pikantným úlohám vo filme či na javisku sa nebránia.
Zobraziť galériu (5)
Marek Majeský a Jana Majeská majú v súkromí ideálny vzťah, no pikantným úlohám vo filme či na javisku sa nebránia.  (Zdroj: Foto: Vlado Anjel)

Viac o pripravovanom filme, ale aj o tom, aký je hercov život s tromi ženami, sa dozviete v našom videorozhovore vyššie.

Viac o téme: Jana MajeskáMarek Majeský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu