Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Manželia Majeskí na verejnosti v ŽUPANOCH: Takto si užívali spoločné chvíle!

Manželia Majeskí Zobraziť galériu (7)
Manželia Majeskí (Zdroj: Juraj Kríž)

BEŠEŇOVÁ - Uplynulý víkend sa na Liptove konalo veľkolepé otvorenie turistickej letnej sezóny. Nechýbalo pri ňom množstvo známych osobností z kultúrneho ale i spoločenského života. Pozvanie prijali aj manželia Majeskí, ktorí sa v spoločnosti ukázali v županoch!

Uplynulý víkend patril veľkolepým oslavám v obci Bešeňová. Otvárala sa totiž letná turistická sezóna v známom vodnom parku. Pozvanie na túto udalosť prijalo množstvo osobností. Nechýbala napríklad Erika Barkolová, ktorá mala celú akciu pod palcom ako moderátorka a ani známi herci z Markízy či Jojky.

Galéria: Otváračka vodného parku

Popritom, ako si všetci užívali teplé slnečné lúče, dobrú hudbu či bazény, bolo postarané aj o bohatý program. Konala sa aukcia ikonického Cadillacu Escallade, v ktorom sedela samotná Madonna počas zastávky svojho turné v Prahe. Nechýbala ani vernisáž umeleckých diel Gordany Glass, ktorej prišla veľa inšpirácie do tvorby trofejí na preteky Svetového pohára v Jasnej popriať aj Petra Vlhová.

Petra Vlhová
Zobraziť galériu (7)
Petra Vlhová  (Zdroj: Juraj Kríž)

Pre hostí bola zorganizovaná aj autogramiáda známych osobností. Kartičky s fotografiami podpisovali napríklad herci Sväťo Malachovský, René Štúr, Diana Klamová, Lukáš Dóza či manželia Majeskí. A práve tí sa ešte pred samotnou podpisovacou akciou ukázali na verejnosti v županoch.

Autogramiáda známych osobností
Zobraziť galériu (7)
Autogramiáda známych osobností  (Zdroj: Juraj Kríž)

Jana Majeská
Zobraziť galériu (7)
Jana Majeská  (Zdroj: Juraj Kríž)

Urobili tak pri príležitosti odomknutia sáun a wellness priestorov. Marek túto sezónu otvoril symbolickým rozseknutím reťaze so zámkou a Schatzi, ako Janu všetci poznajú z markizáckeho seriálu, dala bodku za programom hodením obrovskej ľadovej triešte.

Marek Majeský
Zobraziť galériu (7)
Marek Majeský  (Zdroj: Juraj Kríž)

Jana Majeská
Zobraziť galériu (7)
Jana Majeská  (Zdroj: Juraj Kríž)

„Na dovolenke si najlepšie oddýchnem, keď má každý o zábavu postarané. Aj deti, aj dospelí. Pretože, ak sú spokojné deti, tak sú spokojní aj rodičia. Tým pádom, keď sa deti majú kde vyblázniť, tak my si vieme oddýchnuť pri dobrej knihe. Takže, aby bolo viac rôznych aktivít, aby sa nikto nestihol nudiť, aby bolo všetkým dobre,“ prezradila herečka svoju predstavu ideálnej dovolenky, na ktorej sa zhoduje aj jej manžel.

Dva dni nabité programom ukončil muzikál Na skle maľované od režiséra Jána Ďurovčíka. Predstavenie triumfovalo tentokrát pod holým nebom a na záver si herci vyslúžili grandiózny potlesk. To, ako to vyzeralo v známom vodnom parku počas víkendu, si môžete pozrieť v galérii vyššie.

Na skle maľované
Zobraziť galériu (7)
Na skle maľované  (Zdroj: Juraj Kríž)

Viac o téme: Jana MajeskáMarek Majeský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu