Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tak toto tu ešte nebolo: Exsuperstaristka išla donaha... Úplne holá sa prechádzala po ulici!

Markéta Konvičková Zobraziť galériu (6)
Markéta Konvičková (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Tá sa veru nehanbí! Markéta Konvičková je bývalá finalistka superstar, ktorá v susednom Česku patrí medzi najväčšie spevácke hviezdy. Sexi blondínka už niekoľkokrát dokázala, že hranice jej veľa nehovoria a nechýba jej ani poriadna odvaha. Aha, čo vyviedla tentokrát!

Ľudia na pražskom Žižkove sa zrejme nestačili čudovať, čo sa to okolo nich deje. Do ulíc totiž vyšla Markéta Konvičková, ktorá sa po ulici prechádzala úplne nahá. Speváčka nedávno vydala rovno šesť klipov, ktoré spojila do jedného videa nesúceho názov Projekt 6-6. Ako to už u blondínky býva zvykom, niektoré z nich sú mimoriadne horúce, no ten najpikantnejší je štvrtý z nich.

Hneď na začiatku speváčka odhodí uterák, ktorý ju zahaľuje, a do ulíc sa vyberie nahá. Zábery na jej postavu a všetky intímne detaily sú, samozrejme, vyrastrované, no nejednému mužovi sa pri pohľade na Konvičkovej holé telo zatají dych. O zábavu mali zrejme postarané najmä priami účastníci videoklipu a kameraman, pred ktorým Markéta po celý čas kráčala v Evinom rúchu.

Markéta Konvičková sa po pražskom Žižkove prechádzala úplne nahá.
Zobraziť galériu (6)
Markéta Konvičková sa po pražskom Žižkove prechádzala úplne nahá.  (Zdroj: youtube.com)

Markéta Konvičková má na konte ďalšie pikantné video.
Zobraziť galériu (6)
Markéta Konvičková má na konte ďalšie pikantné video.  (Zdroj: youtube.com)

Hoci niečo podobné tu ešte naozaj nebolo a exsuperstaristka zrejme ľudí naozaj poriadne šokovala, ako sme už spomínali, sexi momenty nie sú pri nej ničím výnimočným. Pomerne nedávno uzrel svetlo sveta videoklip s kráskou Monikou Bagárovou, kde spolu obe dievčatá ležali nahé vo vani, v českej Tvári sa bozkávala s kolegyňou Berenikou Kohoutovou a v jednom so svojich predchádzajúcich klipov predviedla aj posteľné hrátky. Nuž veru, Markéta sa s tým naozaj „nepapre“.

Viac o téme: Markéta Konvičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu