Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kráska zo SuperStar prežíva PEKLO: Prišla do spoločnosti v sexi župane a... Uff!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: pixabay)

PRAHA - To je neuveriteľné! Markéta Konvičková (27) nie je v šoubiznise žiadnym nováčikom. Speváckej šou SuperStar sa zúčastnila v roku 2009. Ani za tie roky sa však nedokáže celkom obrniť voči zlobe a neprajným komentárom, ktorých sú niektorí ľudia schopní. Sympatická blondínka musela čeliť kyberšikane aj v uplynulých dňoch. Dôvodom bol outfit, v ktorom sa objavila na odovzdávaní cien Český slávik.

Obľúbená anketa Český slávik sa po štvorročnej pauze vrátila a mnohí umelci neskrývali, že majú z toho radosť. K nim rozhodne patrí napríklad aj Markéta Konvičková, ktorá si do spoločnosti odbehla celkom rada. Doma má totiž ročnú dcérku Amálku. 

Na výbere outfitu si dala speváčka záležať. Keď spoločne s ďalšími umelcami spievali piesne legendárneho Karla Gotta, na sebe mala krásne a elegantné čierne šaty. 

Markéta Konvičková sa počas vystúpenia predviedla v elegantných čiernych šatách.
Zobraziť galériu (5)
Markéta Konvičková sa počas vystúpenia predviedla v elegantných čiernych šatách.  (Zdroj: profimedia.sk)

To však nebola jediná kreácia, v ktorej sa blondínka predviedla. Ešte predtým pózovala na červenom koberci odetá v bielom župane, papučkách a so slnečnými okuliarmi na očiach. Sama na sociálnej sieti svojich followerov upozornila, aby tento outfit brali s nadhľadom. V tej chvíli ale ani len netušila, čo tým vyvolá...

Markéta Konvičková týmto outfitom vyvolala búrlivé diskusie.
Zobraziť galériu (5)
Markéta Konvičková týmto outfitom vyvolala búrlivé diskusie.  (Zdroj: profimedia.sk)

Mnohí totiž speváčku nešetrili a začali jej vypisovať poriadne nemiestne a drzé komentáre. „Čo si to dovoľujete: Po tom, čo ste tu predviedli, ako ma urážate a nadávate mi do ku*iev, čubiek, alkoholičiek, tučných opuchnutých ľudí a podobne, končí všetka sranda. Toto je už kyberšikana,” reagovala nahnevaná Markéta.

Všetkých hejterov zároveň vyzvala, aby jej profil prestali sledovať. „Všetky reči typu - Si verejne známa osobnosť a musíš s tým počítať, si tiež nechajte pre seba. Som normálna žena, ktorá má city a rovnaké potreby, ako vy. Akurát s tým rozdielom, že nemám potrebu nikoho urážať, zosmiešňovať či nadávať,” uzavrela túto tému blondínka. 

Viac o téme: SuperStarMarkéta Konvičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu