Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kveta Horváthová definitívne odpísaná: TOTO je moderátorka novej Farmy!

 Kvetka Horváthová Zobraziť galériu (4)
Kvetka Horváthová

BRATISLAVA - A je to isté! Kvetka Horváthová (42) si už v ďalšej sérii Farmy ani neškrtne. Už onedlho sa na markizáckych obrazovkách diváci dočkajú ďalšieho pokračovania svojej obľúbenej šou. Chystá sa totiž nová séria tejto populárnej relácie, no a rovnako ako je známy finálny zoznam účinkujúcich, definitívny ortieľ už padol aj ohľadom moderátorky. Vieme, kto to bude!

Kveta Horváthová bola neoddeliteľnou súčasťou markizáckej Farmy už od jej začiatku. Nečakaná zmena na poste moderátorky prišla až minulý rok. Tvárou populárnej reality šou sa totiž stala komička Eva Evelyn Kramerová. Väčšina divákov síce vtedy pochybovala, že blondínka môže byť plnohodnotnou náhradou niekdajšej stálice, no po niekoľkých dieloch si zvykli a napokon na adresu jej výkonu padali samé ódy.

Kvetka Horváthová Farmu moderovať nebude.
Zobraziť galériu (4)
Kvetka Horváthová Farmu moderovať nebude.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Nie je žiadnym tajomstvom, že žlto-modrá televízia aktuálne chystá ďalšiu farmársku sériu. Čo sa týka súťažiacich, kastingy sú už oficiálne ukončené. Rovnako ako tie na novú moderátorku. Poslednú tvár Farmy, teda Evelyn, sme prednedávnom stretli na prehliadke novej tehotenskej kolekcie Milana Švingála a Jasminy Alagič Vrbovskej. Už vtedy nám komička naznačila, že sa neplánuje stiahnuť do ústrania a onedlho sa opäť objaví na televíznych obrazovkách. Keď sme sa spýtali, na čo sa fanúšikovia môžu v blízkom čase tešiť, jej odpoveď bola jasná.

Evelyn sa osvedčila, a tak bude moderátorkou Farmy aj počas najnovšej série.
Zobraziť galériu (4)
Evelyn sa osvedčila, a tak bude moderátorkou Farmy aj počas najnovšej série.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Mám taký pocit, že na ďalšiu Farmu. Uvidíme,” povedala vtedy neurčito a dnes je už verdikt jasný. „S Evelyn bola Markíza mimoriadne spokojná, a preto bude moderovať aj ďalšiu sériu Farmy,” povedal nám náš zdroj, ktorý slová komičky potvrdil. Nuž, zdá sa, že Evelyn sa aj napriek prvotným pochybnostiam osvedčila natoľko, že sa o ňu v televízii môžu potrhať. A my jej, samozrejme, držíme palce a veríme, že ďalšia generácia Farmy bude úspešná minimálne tak, ako tie predchádzajúce.

Viac o téme: FarmaKvetka HorváthováEva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu