Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Už nie je sama: Evelyn sa pochválila novým frajerom... Je z markizáckej Farmy!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (5)
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: Vlado Benko)

BRATISLAVA - Tak tá má teda šťastie! Vyzerá to tak, že komička Eva Evelyn Kramerová (29) prežíva momentálne naozaj úspešné životné obdobie. Nielenže sa jej darí v pracovnej sfére a opäť sa stala tvárou markizáckej Farmy, blondínka okrem toho výrazne schudla, cíti sa skvele a vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. No a to ani zďaleka nie je všetko. Zdá sa, že spomínaná šou sa jej nestala osudovou, len čo sa práce týka...

Evelyn sa pred pár dňami objavila na markizáckej žúrke, kde sa zišlo množstvo ďalších televíznych tvárí. Medzi nimi aj Matúš Polakovič, samotný producent spomínanej Farmy. Hoci mala k sebe dvojica po celý čas zjavne mimoriadne blízko, najprv nič nenasvedčovalo tomu, že by malo ísť o čosi viac než len priateľský vzťah. Neskôr však dvojicu pristihli pri nežnostiach aj horúcich bozkoch.

Po media párty sa na portáli markiza.sk objavila informácia, že Matúš a Eva tvoria pár, podložili ju práve fotografiami z ich intímnych momentov zo žúrky. Dvojica sa podľa nich mala zoznámiť priamo na nakrúcaní drsnej reality šou, neskôr preskočila iskra a láska bola na svete. Teraz sa obaja k projektu opäť vracajú, je teda zrejmé, že doma budú mať postarané o poriadne živú atmosféru aj vďaka dianiu na statku, kde o zábavu núdza určite nebude. 

Evelyn robila svojmu vyvolenému spoločnosť aj počas rozhovoru s našou redaktorkou, kde sme sa pýtali na to, ako bude nová Farma vyzerať. Pozrite sa, ako im to spolu pristalo!

Evelyn s novým partnerom Matúšom Polakovičom.
Zobraziť galériu (5)
Evelyn s novým partnerom Matúšom Polakovičom.  (Zdroj: Topky.sk)

Matúš Polakovič a Evelyn sa spoznali vďaka markizáckej Farme.
Zobraziť galériu (5)
Matúš Polakovič a Evelyn sa spoznali vďaka markizáckej Farme.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: EvelynEva Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu