Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dcéra Petra Batthyányho s hlavou v smútku: Nepríjemné zdravotné problémy... TOHTO sa musela nadobro vzdať!

Dcéra slovenského herca Peťa Batthyány sa musela na čas vzdať svojej vášne. Zobraziť galériu (7)
Dcéra slovenského herca Peťa Batthyány sa musela na čas vzdať svojej vášne. (Zdroj: Instagram P.B.)

BRATISLAVA/PRAHA - Dcéra herca Petra Batthyányho (53), Petra (25), je na údery a zranenia zvyknutá. Počas uplynulých mesiacov totiž tvrdo trénovala, aby si v rámci projektu Y zmerala sily s ďalšími zápasníčkami MMA. Jej sen sa však na poslednú chvíľu rozplynul.

Pred pár mesiacmi krehká plavovláska všetkých prekvapila, keď sa rozhodla zapojiť do projektu Y, ktorý vyhlásila organizácia Oktagon MMA. Petra neváhala, do výzvy sa prihlásila a spolu s ďalšími amatérskymi dievčatami začala trénovať, aby si už toto leto zmerali sily. Tesne pred semifinále, ktoré sa koná už túto sobotu v Prahe, to ale musela vzdať.

Dcéra Petra Batthyányho s
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram P.B.)

Dôvodom sú zranenia, ktoré Peťa počas tréningov utŕžila. „Obavy zmienené v najnovšej epizóde Oktagon #ProjektY sa potvrdili: slovenská účastníčka Petra Batthyány je zo zdravotných komplikácií okolo bedrovej chrbtice, platničky a stehenného svalu nútená odstúpiť zo zápasu,” potvrdila organizácia Oktagon správu prostredníctvom ich facebookovej stránky.

Dcéra Petra Batthyányho s
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram P.B.)

Hlavu v smútku má aj Peťa, ktorá sa na pražský zápas v klietke nesmierne tešila. „Do poslednej chvíle som robila všetko preto, aby som mohla nastúpiť a splniť si sen. Celá organizácia sa mi snažila s mojím zdravotným stavom pomôcť a nájsť cestu. Bohužiaľ to ale nevyšlo. Bohužiaľ, z Projektu Y som musela zo zdravotných dôvodov odstúpiť, no neviem sa dočkať keď budem fit a vrátim sa trénovať,” zdôverila sa sklamaná kráska, ktorá sa momentálne sústredí hlavne na to, aby sa čím skôr zotavila.

Dcéra Petra Batthyányho s
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram P.B.)

Nadobudnuté skúsenosti teda rozhodne nemieni hodiť za hlavu a k nebezpečne vyzerajúcemu športu, ktorému krehká plavovláska prepadla, sa vráti hneď, ako to bude možné. Prajeme skoré uzdravenie.

Viac o téme: Peter BatthyányPetra Batthyány
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu