Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Markizácka hviezda v ohrození života: Zo strachu podplatil agresora!

Peter Brajerčík Zobraziť galériu (6)
Peter Brajerčík

MARGECANY - Išlo mu o život! Herec Peter Brajerčík (32), ktorý patrí medzi stálice a hviezdy seriálu Horná Dolná, sa priznal, že v minulosti musel podplatiť agresora. Ten mu totiž chcel vylúpnuť oko, a to sa hercovi vôbec nepozdávalo. Zaplatil mu stovku!

Predstaviteľ Lacka z Hornej Dolnej prezradil, že dotyčný mu chcel vylúpnuť oko. Toho sa hneď chytila kapitánka súperiaceho tímu Zuzana Kubovčíková Šebová: „On ti povedal: Čau Peťo, tak by som ti to oko vylúpol, ale ak máš kilo, tak to nespravím?“ Podľa slov herca chcel agresor len dokázať, že to naozaj vie a opýtal sa ho, či to chce vidieť. Samozrejme, že vidieť to chcel, ale nie na sebe.

Raz som zo strachu o svoj život zaplatil človeku sto korún - prečítal z kartičky Peter Brajerčík.
Zobraziť galériu (6)
Raz som zo strachu o svoj život zaplatil človeku sto korún - prečítal z kartičky Peter Brajerčík.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Keďže sa udalosť stala už z prvého počutia dávno, Števa Martinoviča, Zuzku Šebovú a Janu Kovalčíkovú zaujímalo, načo pôvodne mal sto korún. „Keďže som bol vtedy na strednej škole v Košiciach, nebudem sa rozvádzať o tom, že na čo bolo tých sto korún, ale mal som ich od rodičov ako vreckové,“ povedal s úsmevom.

„Ty si mu teda tých sto korún ponúkol kontraktom, aby ti to očko nevylúpol?“ opýtala sa Zuzka. Vtedy z Petra vypadlo, že sa vlastne nebál o svoj život, ale o život toho pána, keďže podľa jeho slov rozprával veľmi zvláštne. Napokon dodal informáciu, že šlo o bezdomovca, ktorý je bývalým vojakom. Celá táto bizarná situácia sa odohrala po ceste vlakom z Krompách do Košíc. „Išiel som do školy a tam v Margecanoch nastúpil,“ uzavrel Brajerčík. Hoci to znie úplne neuveriteľne a aj Števo Martinovič podotkol, že rozprávanie bolo vcelku vykoktané, toto sa Brajerčíkovi naozaj stalo.

Napokon vysvitlo, že táto absurdná situácia sa Petrovi Brajerčíkovi skutočne stala.
Zobraziť galériu (6)
Napokon vysvitlo, že táto absurdná situácia sa Petrovi Brajerčíkovi skutočne stala.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Peter Brajerčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu