Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľká radosť slovenského herca: Takto dopadlo jeho "poprvé"!

Patrik Vyskočil Zobraziť galériu (9)
Patrik Vyskočil (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami oslávil svoj veľký comeback prvý slovenský rockový muzikál - Cyrano z predmestia. Ten sa vôbec po prvýkrát predstavil ešte pred 40 rokmi, hlavné úlohy si vtedy zahrala úžasná herecká dvojica Kamila Magálová a Jozef Benedik. Tentokrát si jeho modernejšiu verziu vzala pod taktovku mladá generácia divadla Nová scéna - herci Patrik Vyskočil a Dávid Hartl...

Spomínaná dvojica umelcov patrí v predstaveniach Novej scény medzi stálice, tentokrát sa však na predstavení herecky nezúčastnila. Dôvodom je práve skutočnosť, že Patrik pôsobil ako režisér predstavenia, kým Dávid sa postaral o jeho dramaturgickú stránku.

Mega úspech Patrika Vyskočila: Na TOTO môže byť naozaj pyšný!

Do úlohy Cyrana postavili úžasného Jána Slezáka v alternácii s talentovaným Lukášom Pištom, úlohu Roxany stvárnili Mirka Partlová a Romana Dang Van, rolu Jána zverili do rúk Dáriusa Kočiho a Vladka Plevčíka.

Celé prestavenie šliapalo ako hodinky a zrejme nikomu neuniklo, že medzi partiou hercov na javisku fungovala skvelá chémia. Nielen tá, ale i úžasné herecké i spevácke výkony protagonistvov boli dôvodom, prečo boli diváci nadšení a celý tím odmenili búrlivým potleskom a pozitívnymi reakciami.

Janko Slezík rozhovor NEfinal
Po premiére sa všetci zišli na after párty, kde sa nám podarilo vyspovedať režiséra Paťa Vyskočila aj predstaviteľa Cyrana - Janka Slezáka. To, ako sa im na muzikále pracovalo, ako sa cítili po premiére, čo bolo pre nich náročné, ako je Vyskočil spokojný so svojím režisérskym debutom a množstvo ďalších pikošiek sa dozviete v našich videorozhovoroch vyššie. 

Viac o téme: Patrik VyskočilJán Slezák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu