Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veľkej láske je KONIEC: Modelka a hviezda markizáckej Tváre hlásia po pár mesiacoch rozchod!

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA - Keď sa Soňa Štefková (31) zahľadela do muzikálového herca Dáriusa Kočiho (26), bola to láska ako trám. I keď mnohí ľudia neverili, že im to môže vydržať, dvojici to spolu pekne klapalo - teraz je však láske koniec.

Krásna misska a víťaz šou Tvoja tvár znie povedome do toho praštili ešte minulú jeseň. A hoci mnohí neprajníci tvrdili, že im šťastie dlho nevydrží, dvojica si z rečí nič nerobila a pri každej príležitosti dokazovali, že žijú jeden pre druhého. No podľa portálu Najky.sk je tomu už koniec.

Soňa Štefková a Dárius Koči tvorili pár 10 mesiacov.
Zobraziť galériu (5)
Soňa Štefková a Dárius Koči tvorili pár 10 mesiacov.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pritom ešte začiatkom leta, keď sme Soňu spovedali ohľadom dovolenky, nám nadšene prezradila ich spoločné cestovateľské plány. No kým v júli si ešte užívali romantiku na Filipínach, začiatkom augusta už modelka od spoločných záberov upustila a na jej instagramovom profile začali pribúdať záhadné úvahy, ktoré naznačovali, že niečo nie je v poriadku.

Soňa sa už pred pár týždňami na sociálnej sieti zamýšľala nad nevyspytateľnosťou života.
Zobraziť galériu (5)
Soňa sa už pred pár týždňami na sociálnej sieti zamýšľala nad nevyspytateľnosťou života.  (Zdroj: Instagram S.Š., )

Dvojica podľa našich informácií prechádzala krízou. A neustála ju. Bohužiaľ stalo sa to. Bolo to krásne obdobie, no život je raz taký, ale veľmi veľa som sa naučil. A verím, že zostaneme v kontakte a niekedy sa aj stretneme. Predsa len, 10 mesiacov nie je najmenej a ja som bol šťastný. Verím, že nájdeme obaja to, čo hľadáme. A že ja sa osobne dokážem zmeniť a byť oporou popri tom všetkom, čo zažívam, či už v práci, alebo vo svojom súkromnom živote,“ vyjadril sa k rozchodu Koči.

Viac o téme: Soňa ŠtefkováDárius Koči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu