Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rana pre Mariána Greksu: Zomrela najdôležitejšia žena jeho života!

Marián Greksa Zobraziť galériu (4)
Marián Greksa (Zdroj: Facebook M.G.)

BRATISLAVA - Hoci v nedeľu mali oslavovať všetky mamy svoj sviatok a aj hudobník Marián Greksa (59) chcel Deň matiek osláviť s tou svojou, musel sa s ňou navždy rozlúčiť. Milovaná maminka odišla na večný odpočinok vo veku osemdesiatštyri rokov. Prehrala boj s ťažkou chorobou.

Marián Greksa si Deň matiek 2019 bude pamätať už do smrti. I keď mal oslavovať, namiesto toho smúti. Jeho mamina Mária bojovala niekoľko mesiacov s ťažkou chorobou a svoj boj napokon prehrala práve v deň, ktorý patril aj jej. Najdôležitejšia žena v živote hudobníka, ktorá mu dala život a lásku, navždy odišla.

Napriek tomu, že je to pre rockera obrovská rana a strata, dal to hneď vedieť aj svojim priateľom na Facebooku. Pridal fotku, na ktorej sa Mária usmieva a je šťastná z prítomnosti svojej vnučky Marianky. „Dnes mi umrela maminka," napísal k záberu.

Marián Greksa prišiel o najdôležitejšiu ženu života - milovanú mamu Máriu.
Zobraziť galériu (4)
Marián Greksa prišiel o najdôležitejšiu ženu života - milovanú mamu Máriu.  (Zdroj: Facebook M.G.)

„Na konci decembra spadla, zlomila si krčok stehennej kosti. To jej síce zrástlo, ale odvtedy sa nepostavila na nohy. Už ku koncu to nebolo vôbec dobré. Trpela v bolestiach," povedal Greksa pre denník Nový Čas. Jeho mamina bola veľká bojovníčka, no napokon ju choroba premohla. Hudobníkovi vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Mariánovi je veľkou oporou manželka Alena.
Zobraziť galériu (4)
Mariánovi je veľkou oporou manželka Alena.  (Zdroj: Facebook M.G.)

Viac o téme: Marián Greksa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu