Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Varholíková si užíva život na slobode: Zbalila mladšieho muža!

Varholíková po rozsudku Zobraziť galériu (4)
Varholíková po rozsudku (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Po tom, ako sa dostala z väzenia, si začala užívať život naplno. Eva Varholíková (41) má obrovský dôvod na radosť. Pred ôsmimi mesiacmi opustila brány budapeštianskeho väzenia, kde si za zabitie štyroch ľudí odsedela šesťročný trest. Blondínka sa pomaly začala zaraďovať späť do spoločnosti a voľný čas venuje najmä svojej rodine. Najnovšie sa však v jej živote objavil ďalší dôležitý človek - nový muž.

Varholíková sa novinkou pochválila na sociálnej sieti. „Všetko sa perfektne zrovnáva v mojom... našom živote,“ napísala k fotografii, na ktorej pózuje po boku tmavovlasého muža, ktorý by mal byť podľa našich informácií od blondínky podstatne mladší a aktívne sa venuje športovaniu, čo vidno aj na jeho postave.

Eva Varholíková sa pochválila novou známosťou.
Zobraziť galériu (4)
Eva Varholíková sa pochválila novou známosťou.  (Zdroj: Instagram E.V.)

Varholíková si užíva život
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram E.V.)

Vyzerá to tak, že na Evu sa konečne usmialo šťastie a Matej je pre ňu obrovskou oporou. „Tvoj dotyk vyliečil všetku moju bolesť,“ vyjadrila sa k ďalšiemu záberu, kde sa dvojica drží za ruky. Vzťah je ešte zjavne pomerne čerstvý, no keďže si hrdličky ostošesť vymieňajú zamilované komentáre, vyzerá to tak, že im to naozaj klape. Nuž, tak nech im to takto vydrží aj naďalej, keďže blondínke sa doteraz v tejto sfére veľmi nedarilo.

Viac o téme: Eva VarholíkováEva Rezešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu