Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Intímna FOTO Adely Vinczeovej: Nahá vo vani

Adela Vinczeová ohúrila pikantným záberom vo vani. Zobraziť galériu (5)
Adela Vinczeová ohúrila pikantným záberom vo vani. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Už o dva dni televízia Markíza odvysiela druhú časť zábavnej šou 2 na 1, ktorej moderátormi sú Dano Dangl (44) a Adela Vinczeová (38). Diváci si šou budú môcť pozrieť síce až v stredu, no už v pondelok sa na svetlo sveta dostali prvé zábery, a tie sú poriadne pikantné.

Na záberoch je populárna moderátorka tak, ako ju doposiaľ mohol vidieť asi iba jej manžel. Adela je na nich vo vani a jej telo zakrýva len voda a kúpeľová pena. Situácia pôsobí dojmom, že blondínka je úplne nahá.

Oslovili sme ju preto, nech nám prezradí, ako sa scéna v skutočnosti natáčala a či naozaj musela zhodiť šaty. „Mala som samozrejme plavky a keďže bola vtedy zima vonku, tak som tento typ nakrúcania uvítala. Mala som svoj súkromný čas na to, aby som do vane vliezla a z nej aj vyliezla. Takže to nebol pre mňa ani pre nikoho zo zúčastnených stres," objasnila nám Adela.

Intímna FOTO Adely Vinczeovej:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Hosťom Dana a Adely bude tentokrát jeden z našich najúspešnejších futbalistov Marek Hamšík (31). Ako to už v šou 2 na 1 býva, ten bude musieť splniť niekoľko šialených úloh priamo v štúdiu, ale aj pred nič netušiacimi ľuďmi, a diváci sa tak môžu tešiť na skutočný zážitok.

Viac o téme: Marek HamšíkDano DanglAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu