Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mária Čírová v slzách: Zlomilo ju to rovno počas nakrúcania!

Mária Čírova Zobraziť galériu (4)
Mária Čírova (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už dnes na markízáckych obrazovkách odštartuje očakávaná šou The Voice Česko-Slovensko. Túto sériu budú divákov sprevádzať hneď dve speváčky, ktoré sa ujali postu moderátoriek - Mária Čírová (30) a Tereza Kerndlová (32). Našu umelkyňu sme nedávno stretli na mediálnej párty pri príležitosti uvedenia šou, kde sme sa jej povypytovali na pocity z toho, čo doteraz pri nakrúcaní zažila.

Keďže Mária je jednou z najúspešnejších slovenských speváčok, je zrejmé, že výkony súťažiacich vníma inak než klasický moderátor. Navyše, o nežnej blondínke je známe, že je mimoriadne empatické a dobrosrdečné žieňa. Núkala sa preto otázka, či počas kastingov zažila situácie, kedy sa nestotožnila s názormi ostatných koučov a vypadnutie nádejných talentov ju vzalo za srdce.

Mária Čírová v slzách: TOTO ňou otriaslo počas moderovania!
„Toto sa mi stalo. Ten človek sa mi vrátil do tej rodičovskej miestnosti, objala som ho a hovorím, že počuj, keby ja sedím v tom kresle, tak sa určite otáčam. Ono sa to ťažko hovorí, pretože ja toho človeka vidím, vnímam, niečo o ňom viem, ale koučovia sedia otočení, počujú len ten hlas a nevnímajú tú charizmu. Je to veľmi ťažké,“ prezradila nám Mária, ktorá sa netají tým, že boli momenty, kedy sama nedokázala udržať slzy.

Vysvetlila nám, že je pre ňu ťažké dívať sa na sklamanie ľudí, s ktorými chvíľu predtým trávila čas a na pódium vstúpili plní nádejí „Myslím, že som tam aj párkrát prepadla tomu, že sa nikto neotočil a úplne sa to zo mňa valilo. Vnímam to ako človek, keď sa rozprávate s tými ľuďmi predtým ako idú na pódium a zaspievajú, ja cítim tú emóciu, viem, čo je za tým, prečo na tom pódiu stoja... Keď sa potom ten človek vráti a plače, je to plné emócií. Vtedy sa nedá smiať, že nevadí, život ide ďalej,“ priznala nám úprimne.

Ak vás zaujímajú ďalšie pikošky z Hlasu, ako sa Mária popasovala s úlohou moderátorky, či nemá stres pred živými vysielaniami alebo vystúpenia prežíva so súťažiacimi, pozrite si náš video-rozhovor vyššie!

Viac o téme: FOTO: Ján Zemiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu