Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kráska z markizáckych obrazoviek pretŕča sexi telo: Takto zaháňa myšlienky na KORONAVÍRUS!

Tereza Kerndlová Zobraziť galériu (3)
Tereza Kerndlová (Zdroj: Instagram)

MARABELLA - Karanténa spojená s koronavírusom so sebou prináša viacero obmedzení. Mnohé celebrity sa pretou usilujú nejakým spôsobom potešiť svojich priaznivcov. Organizujú koncerty cez sociálne siete, či posielajú slová plné povzbudenia. Česká speváčka Tereza Kerndlová (33), ktorá moderovala markizácku šou The Voice Česko Slovensko, sa rozhodla potešiť fanúšikov fotkami svojho sexi tela.

Česká speváčka Tereza Kerndlová sa momentálne nachádza v Španielsku. Jej rodina tam totiž v Marabelle vlastní apartmán. Nezabúda však ani na svojich priaznivcov, ktorí majú v Českej republike vyhlásený núdzový stav. 

Galéria: Tereza Kerndlová zásobuje followerov sexi fotkami
„Viem, že to pre vás musi byť naozaj ťažké, po všetkých tých opatreniach, ktoré ale museli prísť. Preto som sa rozhodla, že s vami budem viac komunikovať, aby som vás napríklad pobavila alebo odľahčila situáciu,” prihovorila sa followerom Tereza s tým, že ich vyzvala, aby jej kládli rôzne otázky. „Ak si s nimi nebudem vedieť poradiť, tak skočím do ľadového mora,” dodala. 

A takáto situácia aj nastala. Kráska fanúšikom natočila video, ako sa v plavkách vrhla do vody, ktorá mala zhruba 15°C. „Je to ľadové, ale tak vzduch je teplý, takže to je super. Je to šok pre telo, ale pokojn by som tam vošla ešte raz,” poznamenala na margo toho speváčka, ktorá pridáva aj rôzne zábery v tangáčoch.

Tereza Kerndlová sa s fanúšikmi podelila aj o takéto fotky.
Zobraziť galériu (3)
Tereza Kerndlová sa s fanúšikmi podelila aj o takéto fotky.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tereza Kerndlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu