Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Toto tu ešte nebolo: Známy spevák si kopol do Cibulkovej výchovy... Si bezcitná!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (5)
Dominika Cibulková (Zdroj: Instagram D.C.)

BRATISLAVA - Dostala ďalší náklad! Nie je to tak dávno, čo verejnosťou zarezonovala kauza "kožuch z opice", ktorého majiteľkou mala byť tenistka Dominika Cibulková. Tá nakoniec síce poprela, že toľko rozoberaný kabát je vyrobený z nevinných primátov a objasnila, že je "iba" z kozy, no v priebehu niekoľkých dní kvôli svojej módnej vášni prišla o množstvo fanúšikov. A teraz sa do nej obul aj známy spevák!

Blondínka si naposledy zavarila vďaka výroku, že jedným z jej obľúbených kúskov je spomínaný kožuch z opice. Po niekoľkodňovom lynčovaní na sociálnych sieťach sa však obhajovala, že došlo k omylu. „Kožuch z opice som nikdy nemala. Konkrétne tento som si kúpila pred dvomi rokmi. Je to model od Valentina a určite nie je z opice, je z kozy. Článok, kde ma citujú, že mám kožuch z opice, som nikdy neautorizovala. Pokiaľ viem, kožuchy z opíc sa nevyrábajú,“ vysvetlila po tom, čo si od verejnosti vyslúžila prezývku Cruella De Vil.

Množstvo ľudí však malo na Dominiku stále ťažké srdce. Opica-neopica, tenistka sa netají tým, že v jej šatníku sa nachádzajú kožušiny či kabelky, ktorým padli za obeť zvieratá. Najnovšie sa na sociálnej sieti opäť pochválila luxusným kabátom v žiarivo oranžovej farbe. Zrejme kvôli predchádzajúcim skúsenostiam s nenávistnými poznámkami pod inými fotografiami sa však rozhodla zablokovať komentáre.

Dominiku Cibulkovú si najnovšie kvôli kožuchom podal spevák Robo Papp.
Zobraziť galériu (5)
Dominiku Cibulkovú si najnovšie kvôli kožuchom podal spevák Robo Papp.  (Zdroj: Facebook)

Nevedno, či bol výrazný kožuch vyrobený zo zvieraťa, alebo je umelý, no Cibulkovej mánia zdvihla žlč Robovi Pappovi. Slovenský spevák na svojom profile zdieľal tenistkin záber, ktorý doplnil ostrými slovami. „Čajočka má nový kožuch a ja som si dnes uvedomil, že mi jej je vlastne ľúto, že bola vychovaná k bezcitnosti a bez súcitu ukazuje svetu, že za peniaze môžu všetko,“ napísal rozhorčený muzikant, ktorý dodal, že ľudia by si z Dominiky nemali brať príklad.

Viac o téme: Robo PappDominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu