Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nepozná hranice? Papp sa po Cibulkovej nechutne pustil do jej otca: Debilko!

Robo Papp a Dominika Cibulková Zobraziť galériu (4)
Robo Papp a Dominika Cibulková (Zdroj: Instagram D.C., Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Tak toto naozaj prehnal! Neubehli ani dva týždne, odkedy Robo Papp (37) naložil Dominike Cibulkovej (29) pre jej záľubu v nosení kožuchov. A hoci má medzi kamarátkami ženy, ktoré tomuto trendu taktiež podliehajú, tenistke uštedril poriadne ostré slová. To však ani zďaleka nie je všetko. Spevák sa totiž pustil aj do jej otca Milana!

Nepozná žiadnu úctu? „Čajočka má nový kožuch a ja som si dnes uvedomil, že mi jej je vlastne ľúto, že bola vychovaná k bezcitnosti a bez súcitu ukazuje svetu, že za peniaze môžu všetko,“ napísal Papp nedávno na svojom Facebooku k fotke Dominiky Cibulkovej, ktorá sa pochválila záberom v oranžovom kožuchu.

Samozrejme, ide o Robov názor, pričom jeho slová podporilo množstvo ďalších ľudí. Akoby mu to ale nestačilo, musel zájsť ešte ďalej. Slová o výchove Cibulkovej nenechali chladnými jej rodičov, pričom pani Katarína spevákovi odkázala, že na to, ako Dominiku vychovala, je pyšná.

Pani Katarína odkázala Robovi, že na to, ako Dominiku vychovala je hrdá. Papp, ktorý o výchove kázal, však vraj otca Cibulkovej označil slovom
Zobraziť galériu (4)
Pani Katarína odkázala Robovi, že na to, ako Dominiku vychovala je hrdá. Papp, ktorý o výchove kázal, však vraj otca Cibulkovej označil slovom  (Zdroj: Instagram KC)

Robo Papp mal uraziť otca Dominiky Cibulkovej.
Zobraziť galériu (4)
Robo Papp mal uraziť otca Dominiky Cibulkovej.  (Zdroj: Facebook RP)

To však ani zďaleka nie je všetko. Zo zdroja blízkeho tenistke i jej rodiny sme sa dozvedeli, že táto „kauza“ mala dohru, o ktorej sa nehovorilo. Papp si mal písať aj s Dominikiným otcom. „Ako s ním komunikoval? Dominikinmu otcovi, ktorý mu naozaj slušne napísal, napísal odpoveď „debilko :-* “, čo je naozaj trošku priveľa, už aj z hľadiska úcty k mužovi, ktorý vychoval našu historicky najúspešnejšiu tenistku,“ skonštatoval náš zdroj, s ktorým bude zrejme nejeden slušný človek súhlasiť. Nuž, k tomu snáď už ani niet čo dodať...

Viac o téme: Robo PappDominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu