Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Aké šperky sa páčia Dominike Cibulkovej? Inšpirujte sa jej výberom

PR článok Zobraziť galériu (3)

Na nedávnom uvedení putovnej kolekcie The Last Supper prestížnej značky ALO diamonds, nechýbala ani jej známa tvár, Dominika Cibulková. Do oka jej padlo hneď niekoľko šperkov. Pozrite sa, ktoré a inšpirujte sa pre nadchádzajúcu plesovú sezónu.

Jedinečnú prehliadku dekadentného luxusu si nenechala ujsť ani tvár značky a milovníčka luxusných kúskov, Dominika Navara Cibulková. Vyskúšala si hneď niekoľko klenotov. Mimo iné i markízový set v štýle fancy shapes. Pri tomto sete stojí za pozornosť predovšetkým elegantný pretiahnutý tvar markíza. Zhromaždiť diamanty markízového brúsu pre kompletný set je pritom nesmierne zložité, preto je tak výnimočný a nemá v kolekciách najväčších šepkárskych domov obdoby, čo ocenila aj známa tenistka.

Aké šperky sa páčia
Zobraziť galériu (3)

Opulentná kolekcia ponúkla i ďalšie skvosty, medzi nimi napríklad šperky inšpirované kráľovskými klenotmi.  Kolekcia Royal Jewelry priniesla pastvu pre oči, napríklad prstene nesúce na sebe vzácne drahokamy ako tanzanity a turmalíny, zvýraznené čírymi diamantmi a bielym alebo ružovým zlatom. Neprehliadnuteľným klenotom kolekcie je určite i veľkolepý prsteň s mimoriadnym fialovým ametystom.

Zaujala i kolekcia Diamantových vodopádov. Najvýraznejšie z nich nesú majestátny trojkarátový diamant, sprevádzaný šiestimi dlhými šnúrkami s plným settingom drobnejších diamantov. Je to zároveň ideálny šperk pre nadchádzajúcu plesovú sezónu. Pre milovníkov kontrastov bude, naopak, tým pravým, kolekcia Black & White.  Predstavuje ďalší kompletný set šperkov nadčasovej krásy, ktorý vznikol spojením dvoch protichodných farieb – trblietavých čírych a tajomných čiernych diamantov.

Aké šperky sa páčia
Zobraziť galériu (3)

Inšpirujte sa putovnou kolekciou a otvorte tohtoročnú plesovú sezónu v spoločnosti diamantov. Navyše, klenoty ALO diamonds s vami zotrvajú i po sviatočnom období, ako večná spomienka vašich dôležitých a radostných životných udalostí.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu