Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pravda o požiari u Bučkovcov: Išlo o úmysel... TOTO je dôkaz!

Bučkovci sa v nedeľu zobudili do tragického rána. Zobraziť galériu (8)
Bučkovci sa v nedeľu zobudili do tragického rána. (Zdroj: TV MARKÍZA)

SIHLA - Známa televízna rodina Bučkovcov na predposledný deň roka 2018 tak skoro nezabudne. V nedeľu skoro ráno sa ich totiž prebudil obrovský požiar na ich statku. Horeli dve hospodárske budovy, garáž a okrem balíkov sena a náradia zhoreli aj ich ovce a kozy. Dnes je jasné, že požiar bol založený úmyselne. Toto je dôkaz!

Už minulý týždeň, keď na statku Bučkovcov zasahovali hasiči, rodina tvrdila, že ide o úmysel. V hospodárskych budovách totiž nebola zavedená elektrina, preto nemohlo prísť k žiadnemu skratu. A syn Jano, ktorý bol v stajni ako posledný, nie je fajčiarom, teda sa drevená stavba nemohla chytiť ani od cigaretového ohorku. 


Obrovský požiar na farme Bučkovcov: Zhorela im do tla... Bol to úmysel a pomsta!


Podozrenie známej rodiny automaticky padlo na suseda, ktorý s ich statkom mal problém už v minulosti. „Už podal podnet na zvalenie hospodárskej budovy, lebo že mu to smrdí, to mu zamietli... A znova,“ povedali tesne po tragédii Bučkovci. Sused všetky obvinenia odmieta. No nech je to akokoľvek, jedno je jasné - naozaj išlo o úmysel. Polícia to potvrdila pre televíziu Joj.

Na mieste bol psovod, ktorý označil až tri miesta, na ktorých hospodárske budovy niekto podpálil. „V súvislosti s požiarom sme začali trestné stíhanie vo veci poškodzovania cudzej veci. Škody boli vyčíslené na viac ako 90 tisíc eur. Podľa vyjadrenia hasičov išlo pravdepodobne o úmyselné založenie požiaru,“ povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru Banská Bystrica Petra Kováčiková. 

Požiar sa rozširoval od hospodárskej budovy, ktorá začala horieť ako prvá. Podľa polície bola zapálená na troch miestach.
Zobraziť galériu (8)
Požiar sa rozširoval od hospodárskej budovy, ktorá začala horieť ako prvá. Podľa polície bola zapálená na troch miestach.  (Zdroj: Facebook/HaZZ)

Viac o téme: Bučkovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu