Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Jopova exotická manželka radikálne zmenila imidž: Ej, to je ale ZMENA!

Jozef Jopo Poláček a Glenda Lopez Zobraziť galériu (5)
Jozef Jopo Poláček a Glenda Lopez (Zdroj: G.L.)

HAVANA - Moderátor Jozef Poláček (46) alias Jopo je už niekoľko rokov ženatý s kubánskou speváčkou Glendou López (29). A hoci sa pred dvomi rokmi v súvislosti s nimi hovorilo o rozchode, rozvod dvojica doposiaľ nepotvrdila. Ktovie, ako to je s nimi dnes, no ak by platilo staré známe - nové vlasy, nový chlap, exotická diva by mala mať vo svojom živote nového muža. Pozrite, ako zmenila imidž!

O problémoch vo vzťahu moderátora Jozefa Jopa Poláčka a jeho exotickej manželky Glendy López sa popísalo už mnoho. Prvé informácie o turbulenciách sa objavili koncom roka 2016 a v auguste 2017 sa už pri nich skloňovalo slovo rozvod.


Kríza Jopa a Glendy: Najprv sa šuškalo o rozvode a teraz... Kubánka má už nového?!


K stavu, v akom sa ich vzťah nachádza, sa však doposiaľ ani jeden z nich nevyjadril. A hoci začiatkom roka sa Kubánka na sociálnej sieti Instagram chválila fotkami v objatí neznámeho muža, pred mesiacom už opäť zverejnila fotku s Jopom a pridala k nej hashtagy: We are family, We love our family, teda, že sú rodina a svoju rodinu ľúbia. 

Žeby to znamenalo, že sa dvojica k sebe vrátila? Svedčili by o tom aj brunetkine vlasy, ktoré podľa starého známeho - nové vlasy, nový chlap, prešli v týchto dňoch radikálnou zmenou. Nielen, že sa Glenda pred časom nechala ostrihať, teraz si svoje tmavé kučery nechala odfarbiť. Pozrite, ako teraz vyzerá!

Glenda López radikálne zmenila imidž. Dnes sa pýši blond krátkymi vlasmi.
Zobraziť galériu (5)
Glenda López radikálne zmenila imidž. Dnes sa pýši blond krátkymi vlasmi.  (Zdroj: Instagram G.L.)

Viac o téme: Jozef Jopo PoláčekGlenda Lopez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu