Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nasratý slovenský herec: Bože, Števo, si na smiech!

Števo Martinovič Zobraziť galériu (8)
Števo Martinovič (Zdroj: Instagram Š.M.)

BRATISLAVA - Nie vždy všetko vyjde tak, ako si v skutočnosti predstavujeme. Stáva sa to aj hercom, ktorí sú tiež len ľudia. Slovenský herec a komik Števo Martinovič (36) o tom vie svoje. Zaspomínal si na časy minulé a na situáciu, keď sa urazil a chcel odísť s čo možno najväčšou gráciou, no bohužiaľ mu to nevyšlo a teraz je na smiech!

Je známy tým, že mu je humor blízky. Nie nadarmo ho v minulosti Markíza obsadila do programu Kredenc, ktorý parodoval obľúbené relácie modro-žltej televízie. Aj sám si dokáže robiť žarty zo seba a svojich fanúšikov zásobuje vtipnými fotografiami. A oni ho za to milujú.

Števa pre jeho humor Slovensko zbožňuje.
Zobraziť galériu (8)
Števa pre jeho humor Slovensko zbožňuje.  (Zdroj: Instagram Š.M.)

Tentokrát si Števko zaspomínal a vrátil sa v mysli (aj instagramovo) do minulosti. Vtedy totiž chcel vyzerať tak, ako sa cítil - urazene a nasrato. Jeho zámer mu však nevyšiel celkom tak, ako by si želal a zradil ho záves v divadle.

Nie, nepadol na neho. No z okázalého odchodu, ktorý spočiatku vyzeral skutočne uveriteľne, s nádychom teatrálnosti, nakoniec nebolo nič. Keď totiž herec po svojom odchode zatiahol záves, aby tým dal najavo, že nemieni s dotyčným, ktorý na neho rozprával, komunikovať, ten s ním nespolupracoval.

Namiesto toho, aby ostal zatiahnutý, Števo silou švihu dosiahol to, že sa odtiahol do opačnej strany. Sympatický komik tak ostal „nekrytý". Na úsmevnej príhode sa smejú nielen fanúšikovia, ale aj samotný herec, ktorý sa teší čoraz väčšej diváckej obľube.

Števo Martinovič nasratý

Viac o téme: Števo Martinovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu