Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prasklo tajomstvo hviezdy Som mama: Vytáral ho jej kolega!

Herečka Danka Šencová sa stala mamou. Zobraziť galériu (6)
Herečka Danka Šencová sa stala mamou. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Seriál Som mama je o partii kamarátok, ktoré sa v približne rovnakom čase dostanú do požehnaného stavu. Spoločne prežívajú tehotenské starosti, ale aj mamičkovské povinnosti. Jedna z nich si však tehotenské krivky nemusela formovať vypchávkami, ale bruško si užívala naozaj. A dnes je z nej už mama. Prezradil to jej kolega Števo Martinovič.

Reč je o herečke Danke Šencovej, ktorá v seriáli Som mama stvárňuje biomatku Kvetenu. Zaobleným tehotenským bruškom sa plavovláska pýšila už na letnej jojkárskej párty, kde sa nám ju podarilo nafotiť. No a dnes je z nej už hrdá mamička. Sladké tajomstvo na Instagrame prezradil jej kolega Števo Martinovič.

„Kvetenka sa stala mamičkou už aj v skutočnosti, zo srdca jej gratulujem a teším sa s ňou aj s celou jej rodinou. To, ako budú pokračovať naše seriálové osudy, sa dozviete dnes večer na Tv Joj,“ napísal k svojej fotke, na ktorej pózuje so seriálovou kolegyňou, známy herec. Podľa informácií Tv Joj, sa herečke narodilo dievčatko, ktoré dostalo meno Hanka. Čerstvej mamičke gratulujeme!

 

Viac o téme: Som mamaDanka Šencová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu