Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plačkovej TRAPAS na verejnosti: Strepala sa na chodníku, šaty to nevydržali... Na zadku!

Zuzana Strausz Plačková Zobraziť galériu (13)
Zuzana Strausz Plačková (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Zuzana Strausz Plačková (26) nie je v slovenských vodách žiadna neznáma. Preslávila sa najmä účasťou v jojkárskej šou Hotel Paradise. Neskôr sa do povedomia ľudí dostala škandálom, keď sa posadila na biely gauč a zúčastnila sa tak kastingu do porna. Dnes si však z toho ťažkú hlavu nerobí. Na tom, aká bola kedysi, sa už len baví. Aj na trapase, ktorý sa jej stal.

Je kontroverzná, je úspešná a o všetkom hovorí tak, ako jej zobák narástol. Netají sa svojou úprimnosťou a svoje názory prezentuje verejne. Followeri na instagrama ju buď milujú, alebo jej závidia. Aj vďaka tomu sa má Zuza ako v bavlnke a sama tvrdí, že nebyť hejterov, možno by dnes nebola tam, kde je.

Od blondínky, ktorá o sebe prehlasovala, že je dvojníčkou Paris Hilton a natierala sa olejčekom, má dnes už vydatá pani Strausz ďaleko. Hoci je Reného manželkou len tri roky, poriadne sa odvtedy zmenila. Čo-to o sebe prezradila v relácii #tbt s Matúšom Krnčokom.

Prijala pozvanie Matúša Krnčoka, ktorý ju vyspovedal.
Zobraziť galériu (13)
Prijala pozvanie Matúša Krnčoka, ktorý ju vyspovedal.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ako býva zvykom, moderátor vytiahne zo známych ľudí kadejaké priznania. Aj brunetku vyzval, aby zalovila v pamäti a prezradila nejaký trapas. „Chcel by som vedieť, či si spomínaš na nejaký svoj brutálny trapas, ktorý sa ti stal. Ale taký, že si aj teraz povieš, že ja som ale pi...," vyzval ju Matúš.

Vyzval ju, aby zalovila v pamäti a prezradila na seba nejaký trapas.
Zobraziť galériu (13)
Vyzval ju, aby zalovila v pamäti a prezradila na seba nejaký trapas.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Zuzana sama priznala, že tých trapasov bolo dosť a keďže je flegmatička, tak sa jej zavše nejaký podarí. Nakoniec však zaspomínala na časy, keď bola ešte blondínka a čerstvo vzniknutá hviezdička z reality šou.

„Bývala som pod Michalskou a išla som, v lete sú plné terasy úplne najviac, a si ma pamätám, že som mala štekličky a na nejakú akciu som išla. Ešte som sa tak cítila, som videla, ako sa ľudia kukajú. A ja som išla s tým závojom, s vlasmi dlhými, čo jak záclona boli a som si šla jak panička," spomína slovenská kráľovná Instagramu.

Jej trapas videlo mnoho ľudí na verejnosti.
Zobraziť galériu (13)
Jej trapas videlo mnoho ľudí na verejnosti.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Všetky oči boli na Plačkovej, no osudným sa jej stali chodníky bratislavského Starého mesta, ktoré nie sú uspôsobené na lodičky. „Zasekol sa mi medzi tie kocky opätok, som sa vyzula, d*bla som na zem, skoro kotrmelec som urobila. No a mohla som ísť rovno domov sa prezliecť, lebo sa mi aj šaty rovno na r*ti roztrhali. Som mala také obtiahnuté," priznala s úsmevom bývalá playmate, ktorá sama vyhlásila, že jej po Hoteli Paradise tak trochu preskočilo.

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu